SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

CS:GO promene u mehanici pucanja

Valve je kako je bilo već i bilo planirano u poslednje vreme, sinoć lansirao novu zakrpu koja nam donosi najinteresantniju promenu do sada. Ona se odnosi na promene u mehanici pucanja koja obuhvata trzanje oružja prilikom pucanja. Hm, napokon jer su se pojedini igrači već i navikli da pucaju i time prave ogromnu štetu. Naravno da i rafalna i singl pucanje uvek će imati za akciju trzaj kod oružja. Ovo se prvenstveno odnosi na AK47, M4A1 i dobro nam poznati M4A4 a da li će naredna zakrpa obuhvatiti ostala oružja još nam nije poznato…..

Naravno ova metoda će se razlikovati od igrača do igrača pa tako sistem raspali dok ne potrošiš okvir više ne pali jer će municija da se raspršuje više nego do sada. Koliko sam ja shvatio a jesam.

Valve je već jednom ovo radio ali je naišao na negodovanje kod igrača. Nadam se da će ovaj put ova mehanika ostati i na taj način malo osvežiti dosadačnju igru.

Opširnije o ovoj zakrpi mođete naći ovde

AK47_FullAuto AK47_Tapping250

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x