SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Cooler Master slušalice za gejmere sa visokim standardom

Ako želite da se igrate i uživate u zvucima iz igara ili ste pak pasionirani ljubitelj dobre muzike onda je za Vas ovo što Vam ovde predstavljamo pun pogodak u izboru pri kupovini slušalica.

Ove Cooler Master MasterPulse Pro Over-Ear spadaju u nastavak serije slušalica čuvenog proizvođaća opreme a ako ste pak pro gejmer onda je ovo pravi izbor za Vas jer su se iz Cooler Mastera upravo potrudili da u ovim slušalicama udajnu sve što jednom gejmeru treba.

Po izgledu samih slušalica nema većih razlika između starijeg brata Pro varijante sem u nekim minimalnim detaljima.Kako kažu i sami “MasterPulse Pro je MasterPulse uz dodatak USB konekcije, zvučne karte na kablu i RGB LED osvetljenja”

A po cenovnom rangu od nekih 80-tak eura i ne spadaju u neke paprene (kao što smo pisli o nekim slušalicama koje su po ceni top of tree).

cooler_master_masterpulse_pro_over_ear_016_s cooler_master_masterpulse_pro_over_ear_018_s cooler_master_masterpulse_pro_over_ear_021_s

Sa svojom aluminijomskim delovima ćini ih vrlo lakim i prijatnim za duže nošenje na glavi(oko 390 gr) a rajf od kože samo smanjuje pritisak na teme.

Puno šrafova utiče na stabilnost samih slušalica pa se ne morate brinuti da će se iste posle nekog vremena rasklimatati. 118 dB u varijanti sa BassFX daje odličan zvuk i čvrst bas. Led osvetljenja daju poseban izgled ovog lepotana tako da i sa nočno estetske strane nemamo nekih zamerki. Integrisani mikrofon je veoma dobar mada smo tu pak očekivali monitorski mikrofon sobzirom da je reč o gejming opremi pa smo možda tako i navikli da posmatramo stvari. Kablovi nisu pleteni već pljosnati što moguće da smanjuje trenje od stolove i furnituru.

cooler_master_masterpulse_pro_over_ear_002

Sa softverskom emulacija 7.1 Surround zvuka imate osećaj za prostor tokom igre.A tu su i ekvilajzeri koji Vam mogu dodatno prilagoditi zvuk .

Sve u svemu ako imate mogućnosti ove slušalice su odlično rešenje za Vas.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x