SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Conan Exiles – Conan Izgnanici (VIDEO)

conac

Conan Exiles je nova igra na tržištu, toliko nova da još nije ni zvanično gotova. Već ćemo njeno puno ispolirano izdanje, nadamo se, videti tek 2018. Do tada… krećemo u ovu beta avanturu preživljavanja nazvanu “Conan Izgnanici”. Avanturu koja vas ne stavlja u ulogu svestranog ratnika, lopova, gusara i kralja kojeg je sudbina predodredila da nosi tešku krunu Akvilonije na njegovoj izmučenoj glavi. Ne u ulogu dobročinitelja koji sa svojom družinom avanturista ispravlja nepravde po svetu protiv šarenolikih neprijatelja koji vape za linijom igračaka. Ni u kožu nabildovanog austrijanca za kojeg je uloga varvarina sa malo reči kao stvorena. Pa ni u život havajca koji želi osvetu u ributovanom svetu nakon pada Atlantide.

Conan Exiles

Vas stavlja u ulogu samo jednog od mnogih očajnika koji su ostavljeni u surovom okruženju, koji žele da prežive i nadžive ostale. Ovde nema heroja. Mrtvi su mrtvi, a ono što se desilo, desilo se. Imate vaš život, i one koji vam služe. I to je sve što možete da tražite od života jednog otpadnika, izgnanog iz društva u surovu pustinju Hajborie.

– Na početku igre, sam veliki Konan vas skida sa krstače na koju ste nakačeni zbog raznih zločina

. Zajedno pobedite napad surih panterolikih zverova. Čime ste dokazali prekaljenom ratniku da želite da živite i borite se za svoj život. Konan zatim odlazi ka svojim avanturama i ostavlja vas da goli, žedni i gladni pokušate da se snađete u surovom svetu Hajborie.

– Uskoro dolazite do reke i oaze, gde vas skoro sve živo napada, pocevsi od krokodila, velikih kronjača, skoro pa nindži, pa do malih volatilnih impova

– Šta jeste? Za one koji nisu gadljivi, dobre su i bube i džinovski crvi – proteini su proteini što reče Medved Roštilj. Ali ipak gazela i zec pružaju veće zadovoljstvo kada se ispeku na vatri. Lovite hranu, sakupljate materijale za preživljavanje – drvlje, kamenje, lišće, biljna vlakna

– Pravite prvu odećum ništa više od majice, pantalona i obuće, što je ujedno i prvo oklop do biljnih vlakana, a onda i oruđe i oružje koje će vam pomoći u ovom surovom svetu.

– Ubrzo morate da napravite i prvo sklonište i bazu od kamena, posle čega sledi..

Istraživanje mape

– A mapa je za sada već u ovoj pre-fazi bogata – ubrzo pored kamenja i granja nailazie na ugalj, sumpor, gvožđe, kristale, naučite kako se štavi koža itd.

–  Zatim kreće konstrukcija jačih i boljih oklopa, oružja kao i boljih utvrđenja

– U ponudi je i istraživanje sistema pećina, i, ako želite – hvatanje robova čiju ćete borbenu volju slomiti na Točku Bola. A zatim im dodeliti ulogu u čuvanju vašeg zamka i druge zadatke.

–  Kad smo kod zamkova…U pustinji ćete vremenom naići na jedan misteriozni, bezimeni grad. U kojem stare kosti ne leže u pesku i zemlji. Ne, već šetaju i vrebaju žive, zajedno sa ostalim stanovnicima ovog bezimenog mesta

– Pored ovih solo avantura, opcioni zadatak je i pravljenje klana i utvrđenja koje će nadmašiti i zaseniti sve što vaši protivnici mogu da naprave… ako imate znanja, sreće i lukavstva.

– Vremenom ćete morati i da umilostivite bogove i to krvlju, koji će vam biti zahvalni u vidu velike pomoći. Ali, bogovi su ćudljiva bića, i svaka pomoć, kao i uvreda… neće biti zaboravljeni…

Više o igri možete saznati i iz videa:

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x