SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

COD : WWII – nove zanimljive misije

COD WWII

COD nastavlja svoju seriju igara, kao sto smo i najavljivali, ovaj put pod nazivom Call of Duty: WWII !

Misije u novom delu COD su ako je sudeci po raznim forumima i sajtovima, veoma interesantne, u sta uopste ne sumnjamo. Medju prvim misijama ce biti opet “poznato” iskrcavanje na plazu Omaha, gde cete imati blisku borbu sa Nemackim vojnicima.

COD ce nas ovaj put malo iznenaditi, medju misijama se nalazi jedna veoma posebna. Njen naziv je “The Wolf’s Den”. U toj misiji ce biti zadatak da se infiltrirate u Nemacku bazu, noseci nacisticku uniformu . U toj misiji umesto pucanja moraće se razgovarati sa nemackim vojnicima i pravilno postupati kako ne bi se privukla pozornost.  Sto bi rekli klasicna igra macke i misa. 😉.  Nije ovo prvi put da Call of Duty pravi ovakve misije. Bas prosle godine u Infinite Warfare-u bila je slicna misija, gde je bilo potrebno da se “ubacite” na neprijateljski brod. Ali svakako ovake stvari su samo dodatni plus za samu igrivost.

Ako zelite da se prijavite za Call of Duty  private beta, koji izlazi 25og Avgusta, kao i ako zelite da porucite i da kupite igru, pogledajte ovde. 

Vec smo pisali o tome kada bi mogli da ocekujemo igru da bude objavljena.

Evo ga i oficialni treiler COD – WWII:

Sve u svemu ceka nas jos jedna dobra igra, mada COD nas je na to vec i navikao. 🙂

Posetite nase drustvene mreze ,  gde uvek mozete saznati dosta novosti o raznim igrama!

Budite nam dobro i hvatajte ‘ladovinu! 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

3presently

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x