SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

CoD Infinite Warfare

Svi se sećamo CoD iz 2007 sa naslovima Modern Warfare i Black Ops. E sada je Activision najavio i nastavak franšize Call of Duty: Infinite Warfare. Novi Infinite Warfare je iako nov unapred smišljen da dobije svoje nastavke kao što je i Modern Warfare i Black Ops imao svoje nastavke tipa Ghosts i Advanced Warfare.

https://flii.by/file/8bodnrpd7iq/

U novom delu biće dosta futurističkog naoružanja i bitaka svemirskim brodovima. Da sve bude interesantnije trejler je dobio i licenciranu muziku ovog puta cover verziju Devida Bovija sa pesmom Space Oddity. Glavni protivnici u igri biće vam Settlement Defense Front, a Activision je potvrdio i da igra izlazi 4. novembra kako za konzole tako i za PC, što unapred raduje gejmere koji koriste PC kao platformu za igranje. Kako saznajemo pojaviće se i remasterovani Call of Duty 4: Modern Warfare koji dolazi kao pre-order sa bonusom Legacy i Digital Deluxe izdanju.

Na kraju da kažemo i to da Activision i dalje održava istu onakvu bombastičnu atmosferu sa likovima koji Vam se unose u lice kada Vam pričaju nešto. Pa šta reći nego za ljubitelje CoD serijala da im želim svu sreću na svemirskom bojnom polju (ako se tako kaže).

https://flii.by/file/kwuleteuu8n/

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x