SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Call of Duty WWII – povratak otpisanih

Call of Duty WWII

Call of Duty WWII vratiće nam dobro poznatu franšizu u velikom stilu. Danas je izašao trejler za najnoviji deo koji će zvanično biti izdat 3. novembra ove godine.

Call of Duty WWII

Nakon (ne)uspešnog pokušaja usmeravanja tematike ka svemirskom ratovanju, Call of Duty vraća se svojim korenima. Drugi svetski rat ponovo je u glavna tema igre. Verujem da se tome raduju i mnogi koji igraju WoT. Da, biće i tenkova u igri! Na trejleru se mogu videti pojedini. Napišite nam u komentarima koje ste uspeli da prepoznate. 🙂 Jedan od glumaca koji su učestvovali u stvaranju ove igre je i Josh Duhamel. Neki od vas ga se možda sećaju iz serije Las Vegas gde je tumačio ulogu Denija Mekoja.

Pitanje je sledeće: da li će biti istočnog fronta ili će se sve zasnivati na borbama na zapadnom frontu? Videćemo. Koliko sam uspeo da ispratim Battlefield I, tamo je bilo misija na svim stranama rata. Ne bi trebalo ni ovo da drugačije. I da, još jedno pitanje. Da li ćete prvo početi da sakupljate novac za novi računar ili igru? 🙂 Pogledajte trejler!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] izlazi 10. Novembra 2017. godine.Dakle samo nedelju dana posle novog Call of Duty-ja. Biće dostupna za PC(samo Windows), PlayStation i Xbox. Ako je sada naručite košraće vas […]

[…] nastavlja svoju seriju igara, kao sto smo i najavljivali, ovaj put pod nazivom Call of Duty: WWII […]

trackback

3salzburg

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x