SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Call of Duty: Modern Warfare-Remastered

Još malo pa 9 godina od kako je izašao prvi Call of Duti: Modern Warfare ali i dalje njegov uticaj preovladava i pleni jer je ovaj naslov baš duboko popularizovao smisao multiplejer igre.

To su naravno doneli programski algoritmi gde su developeri dali odrešene ruke igraču oko izbora karaktera, modifikacije oružja i izbora taktike i samog rangiranja uopšte.

Na ovogodišnjem E3 Modern Warfare Remastered je predstavljen na PS4 kao unapređena originalna igra proizvođača Raven Softvara ali sa momentima klasicizma iz 2007.

Kako saznajemo iz originalnih izvora dolazi sa 10 multiplejer mapa mada se zna da je u najavi 16. Tih naknadnih šest mapa doći će decembra sobzirom da je igra najavljena za oktobar (početak)

Samo kupci Legacy Edition, Digital Deluxe Edition i Legacy Pro Edition će imati mogučnost da igraju i ovaj nastavak. Koliko će sama igra biti teška u evrima …..neka informacija od 119 eura za Pro Edition mada još ne znamo ali se nadamo da ako bude došlo do nekog preordera javljamo Vam odmah.
Igra je mnogo dobro urađena i vidi se da je Activision za to potrudio.

Unapred se nadamo da će igra dobiti svoju stand alone verziju i na taj način možda dopreti do kupaca sa plićim đepom.

High dinamic range osvetljenje i poboljšane teksture kao i fantastičan zvuk samo su neki od elemenata koje možete da očekujete u ovoj igri.

COD 4 Modern Warfare će imati i multi plejer na konzolama ali to će se desiti tek 14.oktobra. Tako da o svim novostima vezanim za Remastered obaveštavačemo Vas naknadno.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x