SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Text za kod: Caernarvon tier 8 britanski heavy tenk

Caernarvon tier 8 britanski heavy tenk

Caernarvon, sjajan heavy, sa jako dobrim turret armor-om i sjajnom cevi. Ciji rate of fire, ovom tenku dozvoljava da dominira u close fights.

Caernarvon

Naravno, sto se tice ostalih tier 8 heavy tenkova, tu je vec istaknuti IS3. Koji bi u ovom slucaju, sa iskusnim igracem koji poseduje Caernarvona, skoro pa sigurno izgubio. Caernarvon je heavy tank, koji se u sustini moze igrati na jako slican nacin kao i njegov medium brother, Centurion Mk. 1, jer su cevi zapravo iste. Kada je u pitanju razlika izmedju Centurionove cevi OQF 20-pdr Gun Type A Barrel i po karakteristikama skoro pa iste cevi, namenjene Caernarvon-u, OQF 20-pdr Gun Type B Barrel. Razlika je samo u malo boljem rate of fire-u. Jer svakako imate priliku da dominirate sa 226 armor penetration-a.

Takodje, na tako sjajnu cev ,dolazi i jako dobar turret od Centuriona AX, koja obezbedjuje ovom sjajnom mediumu, da bounce-uje brutalne tenk destroyere 10 tiera. Zbog toga, smatram da je Caernarvon sjajan tenk, iako nije toliko cesto vidjen u igri. Potrebno je iskoristiti dobar rate of fire-a kod britanskih tenkova i sto vise inicirati blisku borbu. Zbog toga smatram da je Caernarvon sjajan heavy i gotivan mi je upravo iz razloga zato sto nije toliko cesto vidjen u gejmu. Toliko od mene.

KoriHD je nick, clan name: [JO1NT]

Ukoliko i vi imate zelju da osvojite bonus kod sve sto treba je da napisete text o teskom tenku. Vise o tome procitajte ovde.

Tekstove slati na TWB.eSports@gmail.com

A možete i poslati putem kontakt forme na našim sajtovima: TWB Balkan i TWB Gaming.


 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

2ladies’

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x