SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Božićni Hitman – A47 nam stiye

hitman

IO Interactive je za sve ljubitelje Agenta 47 priredio misiju koja se odbija u Parizu za vreme praznika. Mogućnost da preuzmete misiju imate već od 13. decembra. Hitman u novom ruhu.

Misija ‘Holiday Hoarders‘ postojećoj pariškoj lokaciji dodaje malo prazničnog duha zahvaljujući snegu, dekoracijama, pa čak i poklonima koji su razbacani širom palate.

Vaš zadatak, vaša misija je da ulovite dva lopova na modnoj reviji, koji su tu da bi krali poklone. A vi preuzimate ulogu Agenta 47, a znase kako on zaustavlja one koje treba zaustaviti.

Hitman:

IO/Square Enix kažu da će misiju izdati kako bi podržali Svetski fond za istraživanje karcinoma pa ovom prilikom mole igrače za dobrovoljne donacije.

Takodje navode da je ovo samo početak, da če uskoro biti još dodataka za igru.

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB, @MiloshansTWB i @nik_pen) i biti medu prvima koji ce saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x