SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

“Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka.” – šta nam ovo govori o WoT-u?

Boj ne bije svijetlo oružje

“Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka.” – rekao je davno Petar Petrović Njegoš. “Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred.” – rekao je vojvoda Živojin Mišić. Iako se World of Tanks ne odnosi na pravi rat (pu, pu, daleko bilo), pouke iz njihovih reči mogu se upotrebiti i našem slučaju.

“Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka.”

Po ko zna koji put čitam komentare po grupama kako je igra pay-to-win i kako pobeđuje onaj ko ima više premijum tenkova. Siguran sam da se igrač po imenu POMPIER2B ne bi baš složio sa ovom konstatacijom. Jer i pored 17 (slovima SEDAMNAEST) premijum tenkova, ovaj igrač ima famoznih 38,21% pobeda i WN8 0,23 na skoro 9k bitaka! Nemojte me shvatiti pogrešno, ne želim nikoga da prozivam, ali mislim da je ovo pobednik kada se uzme broj premijum tenkova i rezultat koji proističe iz njegove igre.

Ok, “on je bot”, reći će neko. Jeste i platio je te premijume u visini jedne prosečne plate u Sloveniji. I opet nije dobio ništa od toga. Sa druge strane, imate igrače gold lige koji dinar nisu uložili u svoj WoT nalog. Sve premijum tenkove koje imaju kupili su od zarađenog golda preko turnira ili od klanske zarade. Naravno, ima i onih koji su dali nešto novca za one premijume koji se ne mogu kupiti u in-game prodavnici. Kao što su Liberte ili Patriot, Skorpion G.

Ali, ljudi, to nije pay to win. Vaš IS-3 je bolji od bilo kojeg premijum tier 8 tenka. Dobro, pomučiće se malo protiv Patriot-a zbog njegovog ludačkog DPM-a, ali sve dokle igrate pametno i držite rastojanje od svog neprijatelja vi ste u prednosti. Jer alfa od 400 boli…jako. Takođe, malo mozga ne bi škodilo da ga ne napadate dok je na hull down-u. Jer, zamislite da imate T32 koji ima prvi top i puca samo premijum granate. Eto, to vam je Patriot. Dakle, ne treba vam premijum tenk da bi pobedio IS-3 ukoliko vi loše odigrate.

Dakle?

Šta mislite, kako smo odbili Austrougare 1914.? Sigurno ne zbog toga što smo imali modernju vojsku. Preneseno u izraze WoT-a, Austrougari su imali sve premijume, premijum nalog i tier 10 utvrđenje za puštanje para i misija i opet su izgubili bitku na Ceru. Zašto? Zato što moć puške nije ni blizu ravna moći znanja i veštine. Eto zašto!

Tako da neka vam ne bude krivo što možda nećete imati sledeći premijum tenk koji se kupuje isključivo za pravi novac. Zaradite dovoljno golda na turnirima i kupite sebi sebi IS-6 ili FCM 50t i uživajte u zaradi, a ostale premijume tamanite sa vašim standardnim pulenima. Jer, “Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka.”

Živi bili i čuvajte se artiljerije!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Željko Balentić

Austrougare, kako ti kažeš, niste dobili “vi”, već ostali koji su se borili protiv njih. Vi, nikada nikog niste dobili, i ne iskrivljuj povijest. A što se tiče WOT-a, prem-tenkovi su samo za bolju zaradu, i ne znam tko to kaže da se sa prem-tenkovima pobjeđuje.

Milenko

Povijest je rec za izmisljenu istoriju, pozzz

sremac

A možda se cerska bitka odigrala negde u hrvatskoj,pa su je oni dobili?Narod bez istorije.

trackback

3enclose

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x