SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Beogradski odeljak Ubisofta

Da nas velike kompanije zaista cene i smatraju oybiljnim tržištem i poznavaocima ove industrije dokaz je i to da Ubisoft najavio da će otvoriti kancelariju u Beogradu i time pojačati prisustvo na stočnoeuropskom tržištu.

Iz Games Industry-ja javljaju da u Beogradu ima već 15-tak zaposlenih koji učestvuju u radu oko naslova Tom Clancy’s Ghost Recon što i nije za zanemarivanje.

Kako izvori istoimeni kažu broj zaposlenih će se uvečati na 40 u skorije vreme. Ovaj Beogradski studio će se pridružiti lokacijama kao što su Bukureštu, Sofiji i Kijevu.

Tim u Beogradu čine uglavnom programeri a sam studio je u centru grada u neposrednoj blizini Univerziteta.

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x