SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Battleline tenkovske borbe na malo stariji način

Za ljubitelje tenkovskih igara pronašli smo jednu interesantnu stariju po datumu igru, a koju mnogi i neznaju. Naime radi se o Battleline: Steel Warfare izdavaća Bandai Namco koja je po igrivosti na nižem nivou od sličnih igara ali za trenutke dokolice možete je probati.

Battleline je 3D FREE TO PLAY strateška tenkovska igra koji nudi kolekciju realnog tenkova sa mogućnostima, nadogradnje, statistikama… Način igranja je jedinstvena mešavina strategije u realnom vremenu i MOBAs, stvarajući intenzivnu PvP igru oslanjajući se na veštinu igrača. Igra je dobijena kada jedan tim gura i drži borbene linije na bazi svojih neprijatelja za 10 sekundi, što je imperativ za opremanje skilova. Takođe skilove možete nadograditi pomoću objekata sistem koji istražujete u igri .

Battleline odlikuje:

Jedinstvena Strateški igra sa primesom tenkovskih pucačina tj mešanje žanrova Tenk Shooter sa RTS-a i Moba.
Veliki izbor tenkova – izaberi preko pedeset različitih tenkova po uzoru iz istorije, svaka sa svojim prednostima, slabostima…
Nadogradnja i prilagodite Tenk – nadogradnja i istraživački skilovi koje opremate na svoj tenk kao i kupovina repair kits i ostalih equipmenta da poboljšate borbenu sposobnost.
Rangiran gejm MM – povećavate svoju poziciju za nagrade i posade, što vam omogućava da se na težim nivoima izborite sa jačim timovima.
Komanda sa više tenkova – sa više tenkova odjednom i naređenjima svakom ponaosob da bi se rame uz rame borili a Vi kao komandir jedinice, dajete taktiku za bitku.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x