SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Battlefield 1 – Drugi deo

Veliki pozdrav drugari i drugarice, danas opet pricamo o Battlefield 1 igrici s tim da cemo danas malo opsirnije.

Battlefield 1

Battlefield 1 (poznat i pod nazivom BF1) je petnaesti naslov u BF seriji koju je razvio DICE a izdao EA. Ova igrica predstavlja prvu transu koja je ekskluzivna za konzole osme generacije i objavljena je na svetskom nivou 21. oktobra 2016. godine.

Iako se mnogi elementi iz proslih ratova vracaju, Battlefield 1 nam predstavlja vozila koja imaju mnogo vecu ulogu nego sto se obicno vidi u postavkama Prvog svetskog rata, ukljucujuci tenkove prve i druge generacije. Iako svi znate, opet da kazemo, radi se o pucacini iz prvog lica, a kao sto smo predhodno napomenuli, igrica je smestena na frontove Prvog svetskog rata. Igrica nam daje mogucnost da igramo iz perspektive vise likova sa razlicitih frontova.

Singleplayer prica

Jedinstvena kampanja Battlefield-a 1 se naravno odvija tokom Prvog svetskog rata preko sest (6) razlicitih “ratnih prica” koje se okrecu oko razlicitih ljudi u razlicitim aspektima Velikog rata u kampanjama poput Italijanskih Alpa i pustinjama Arabije. Za razliku od predhodnih delova igre kao sto su BF2, BF3, BF4 itd itd , ova igra nam nudi mnogo veci sandbox kako bi igracima omogucio veci izbor  i raznolikost kako se priblizavaju razlicitim situacijama.. Da ne idemo bas iz krajnosti u krajnost, verujte, ova igra zasluzuje svaciju paznju, a kampanja vas nece ostaviti ravnodusnima.

Multiplayer

Multiplayer Battlefield 1 ima stodvadeset (120) cinova. U igri je cetrdesetosam (48) medalja, od kojih se svaka moze zaraditi sto (100) puta. Medalje zahtijevaju ispunjavanje specificnih kriterijuma za odkljucavanje, sa tri do pet nivoa koji trebaju biti zavrseni kako bi se dodijelila medalja. Medjutim, za razliku od proslih igri u serijalu, igraci mogu dobiti samo pet medalja nedeljno i imaju mogucnost da izaberu koju medalju ce farmati. Samo jedna medalja se moze farmati u isto vrijeme, mada se druge medalje mogu farmati ako igrac promeni svoj komplet ili gamemod. Na kraju svake sedmice, progres za farmanje medalja se resetuje i otvara se novi komplet od pet medalja koje ce igrac farmati tokom sedmice. Pogledajte multiplayer trailer:

Ako niste procitali nas predhodni topic o ovoj igri samo kliknite na link i odvest ce vas pravo na prvi deo price. U prvom delu smo imali LIVE STREAM #1.

Sa ovom pricom o BF1 vam donosimo i novost o tome da ce LIVE STREAM #2 biti u nedelju u 17h na YOUTUBE KANALU.

Nadamo se da ste uzivali u clanku i vidimo se u nedelju na livestreamu.

 

Gaming is not a crime!

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Battlefield 1 - Borba Aviona - Apocalypse DLC - TWB-Balkan | TWB-Balkan Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Treba napomenuti da ce ovaj DLC donijeti i nova oruzija kao sto su satara, sest novih pusaka koje ukljucuju Chauchat-Ribeyrolles SMG, AA Rocket Gun za Assault klasu, te dva nova aviona – Hansa Brandenburg i Airco DH10. Isto tako mozete ocekivati i novu klasu Afflictions kao i jos mnogo toga. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch