SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Battleborn free to play varijanta

Anonimni izvor je izjavio kako je Gearbox zamislio da Battleborn od samog početka bude free-to-play, ali kompanija 2K je odlučila da je bolje da igra bude u prodaji za 64,99€.

Sa svojih tridesetak heroja i četiri borbena moda ova igra zna da Vas privoli da je igrate i igrate.Imate bezbroj kombinacija sa herojima a iako se pojavila u isto vreme kad i Blizardov Overwatch igra je našla put do svojih igrača.

U poslednje vreme glasine koje su bile vezane za neke finansijske izmene u igri sada su i delimično razotkrivene, pa tako možemo se iskreno nadati postojanju igre i za F2P. Igra ionako ne okuplja ni 1000 igrača dnevno pa se mora nešto povodom tog pitanja učiniti ili je gašenje servera neminovno.

Međutim Gearboxov direktor Randy Pitchford koji je na Twitteru i potvrdio glasnine, izjavom:

“Nemamo planove konvertovati Battleborn u free-to-play kao što je bilo reči sa Evolve”

“Imamo neke nenajavljene planove o potencijalnoj probnoj verziji igre koja bi bila besplatna, ali to još ništa nije potvrđeno.”

Znači Battleborn očekuje promena ali je pitanje kada će (a mi se nadamo u skorije vreme) ova igra postati F2P ili bar FREE 🙂

Pa ko čeka taj i dočeka 🙂

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x