SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Battalion P870DM3 Gaming Laptop

Kao što ste i navikli da Vam ovde predstavljamo i opremu za gejming ovom prilikom predstavljamo Vam laptop vrhunskih perfomansi. Iako je po mnogim gejmerima desktop prava mašina za igranje mnogi igrači pribegavaju opciji kupovine i igranja na lap topovima. Iako je tu sve skućeno i dovedeno do krajnje podnošljivih granica ko se jednom nauči na korištenje laptopa nikada više i ne menja.

9873_3_hd_1200

Pa da krenemo Battalion P870DM3 Gaming Laptop spada u kategoriju gejming laptopova, sa 17.3″monitorom u HD rezoluciji na 120Hz rezolucije 1920×1080. Opremljen Windows 10 OS imate Ready to go uređaj čim izađete iz radnje. Srce laptopa čini Intel Core i7-6700K procesor raspoređen u 4x 4.00GHz na 8MB L3 keša. Više nego dovoljno bar po meni. Memorija od 8GB u jednom slotu na 2133MHz DDR4 zadovoljavaće i najprobirljivije kupce opreme.

Dual 2x NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB-na GDDR5 je zadužena za gejming i ostale vaše potrebe i mislim da je više nego dovoljno bar po trenutnim naslovima koji su top.

Disk od 500 GB Super Slim Laptop Hard Drive moguće da neće zadovoljiti pojedine korisnike ali uz doplatu od nekih 84 USD možete instalirati 1 TB hard disk oznake Laptop Solid State Hybrid Drive sa 8GB . Tu je i Built-in 2.0 mp Digital Web Video kamera za strimere ili youtubere.

Sam lap top ima odličan izgled sa vrhunskom završnom obradom, a pozadinu monitora krase plavi led kanali koji svetle dok ste i vi u akciji.

np9873_4_1200

Tako da po ceni od 3799 USD za one sa dubljim džepom ibuypower se potrudila za ovaj izuzetan lap top koji trenutno u cenu ima promociju jer mu je dodat i SSD disk od 120 GB.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x