SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Batman i Telltale Games

Brus Vejn je ekscentrični milioner koji u svoje slobodno vreme pod velom noći tumara ulicama Gotam Sitija i bori se sa negativcima.The Telltale Series klik i point avantura razvijena i objavljena od strane Telltale Games i distribuirana od Warner Bross. Igru su bazirali Bob Kane i Bill Finger kao Batman strip serijal , iako nije vezana za bilo koje prethodne nastavke ipak je prilagođena iz  filma.

Igrač preuzima ulogu Betmena,superheroja i kao njegov alter ego Bruce Vaine razotkriva različite kriminalne aktivnosti.

Direktor Telltale Games Kevin Bruner je naveo da će vreme igranja biti ravnomerno podeljeno između njih, iako ponekad igra nudit igraču izbor da li da se približi situaciji kao Vejn ili kao Betmen. Igra vam nudi “svežu interpretaciju univerzuma postavljenu u sadašnjem vremenu,i ne vezuju se za bilo koji postojeće ponavljanja Batman u dosadašnjim igrama, filmu ili stripu“, kažu u Telltale Games. Igra ima grananje slično prethodnim Telltale Games,ali ovog puta daje opcije igrača u pristupu situaciju i da taj izbor utiče na kasnije događaje u igri. Ima dosta akcionih sekvenci koje se rešavaju slično kao i u ostalim epizodama Batmana, koristeći quick time događaj.

Serija obuhvata istraživanje sekvence, omogućavajući igraču da koristi detektivske sposobnosti rešava zadatke uz povremene vratolimije i tuče.

U Gotham Citi Hall, grupa plaćenika pokušava da se probije u trezor u dvorani .U trezoru, Betmen nailazi ženu mačku (Laura Bailei), koji pokušava da ukrade šifrovanu podatake sa diska. Njih dvoje se bore na krovu ali žena mačka ipak pobegne Batmanu… itd da Vam ne otkrivamo puno ali svi koji vole klik point avanture i koji su igrali neke od epozoda trebalo bi da se potrude i za ovaj nastavak koji nema veze sa drugim nastavcima i sasvim lepo sam po sebi može se igrati.

U novoj epizodi koja je najavljena za 20.septembar ove godine pod nazivom Telltale epizoda.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x