SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Banovan developer Wargaming-a zbog upotrebe nedozvoljenih modova

Banovanje Drugi talas banovanja zbog nedozvoljenih modova Banovan developer

Pozdrav tenkisti! Svi ovih dana govore o banovanju igrača, kako su “ljubičice” povlašćene. Kako su se koplja slomila samo na slabijim igračima i tako to. E, pa da Wargaming neće trpeti gluposti dokazao je tako što je banovao i otpustio jednog od svojih developera. Koji je koristio nedozvoljeni mod koji menja transparentnost objekata. Reč je o igraču čiji je nadimak u igri Fadalmahr i u pitanju je igrač sa ruskog servera. Ban je ovoga puta u trajanju od 7 dana, ali je isključivanje iz Wargaming-a trajno.

Banovan developer

Činjenica da Wargaming Rusija nije želeo da zataška ovo trebalo bi da da nadu i ulije sigurnost nevernim Tomama u vezi sa tim da se niko pre ili kasnije neće provući sa korišćenjem nedozvoljenih modova.

Šta mislite, da li je i na EU serveru otkriven ovakav slučaj ali da za njega možda nismo čuli?

Pogledajte još i rezultate deskvalifikacije iz takmičenja “Top Tankers”: http://twb-balkan.com/banovanje-igraca-iz-takmicenja-top-tankers/.

Srećno na borilištu i GG!

Možete nas “zapratiti” i na Twitter-u (@MedaTWB, @MiloshansTWB i @nik_pen i biti među prvima koji će saznati o najnovijim vestima sa twb-balkan sajta.

IZVOR: World of Tanks Russian Forum

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x