SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Balkanski strimeri World of Tanks-a – Svi zajedno!

Balkanski strimeri

Kao što ste primetili Balkanski strimeri, pogotovo oni najveći su prikazani na našem sajtu na desnoj strani. Kao i da li su aktivni i koju igru igraju. Tu se naravno vidi i broj gledalaca na twitchu.

Balkanski strimeri World of Tanks-a

Svi znamo mr_kelu, Lućka, Mistera, Zmorkana i odnedavno Berba.  Od većih strimera i yuotubera imamo i Laponca i KursorTV. Ali ovo nije tekst o njima. Ovo je tekst o svim strimerima za koje se nije dovoljno pročulo. O momcima kao što je Mihacc(bacite pogled), i sličnima. Koji imaju kvalitet ali nemaju šansu da se prikažu na velikoj sceni.

Ja sam želeo, a i dalje želim da im pomognem. Ali ih ne znam sve. Moguće je da sam i nekog od većih preskočio. Tako da je meni potrebna pomoć. Možete mi pomoći tako što ćete u komentarima dodati ime strimera. Ako vas ne mrzi dodajte i link do twitcha ili youtuba. Ukoliko i vi strimujete dodajte svoje ime u komentar, samopromocija nije zabranjena.

Ajde da zajedno učinimo nešto za domaću WoT Zajednicu!

ps. komentare pišite na sajtu u komentar sekciji ispod teksta

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Da li VAS interesuju balkanski strimeri.. ako je Vaš odgovor DA, posetite LINK […]

trackback

1accessibility

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x