SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Balkanska mašina (tenak) – kako bi ona izgledala?

tenak

Mnogo puta se potezala tema domaćih (ex-yu) tenkova( tenak). Da li bi bilo dovoljno tenkova za celu liniju, ili da ubace samo neki kao premijum? Kao što je poznato Wargaming voli lovu pa će verovatno neki od tenkova i biti u igri. Ali to nije tema ovog teksta, već šta bi se našlo kao potrošni materijal na domaćim tenkovima.

Oprema za Balkansi tenak

GAŠENjE VATRE

PP aparati su široko rasprostranjeni ali na domaćim tenkovima poseban položaj bi zauzimla kofa sa vodom. Inače ista moze da se koristi i kao prva pomoć, kao na fudbalu malo ga pljusneš i k’o nov.

ppp

First aid kit (medical)

Zna se šta je domaća medicina: Rakija! Malo šljiva, malo loza, to je moja dijagnoza. Za dezinfekciju iznutra i spolja. Kao obloga i kao lek. Voćka od koje se dobija je zanemarena u ovo slučaju sve dok se proizvodnja meri buradima.

untitled-1-ya-dodavanje-slka

Repair kit – popravke

Mali repair kit bi bio veoma jednostavan: Čekić. Da se odalami sve što neće da radi. A veliki bi mogao da bude: Gedora sa svim nastavcima.

108-dijelni-set-gedora-moller-299-kn-slika-46605472

Dodatna borbena sledovanja

O ovome bi se već dalo dosta polemisati, ali zbog legendendarnog statusa prednost dobija: Vojnički pasulj. Mufljuzi koji bi pitali kakav je to vojnički pasulj kad u njemu nema vojnika nek se zapitaju: Odakle kobaja? 😎

beli-pasulj-sa-kobajom2

Ukoliko ste ogladneli, Prijatno! Ukoliko ste se odlučili za „medikament“ ne sedajte za volan, osim ukoliko ne vozite tenak.

Srećno na borilištu i GG!

Nik_Pen16

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x