SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Balkanska liga za igrače Overwatch-a – RUR OWadria League – ROWAL

RUR OWadria League

RUR OWadria League je balkanska liga za Overwatch. Pokrenuta je od strane KlanRUR portala i osnovna ideja je da igračima sa pdoručja Balkana pruži mogućnost da se međusobno takmiče u svojoj omiljenoj igri. I da pritom naravno osvoje brojne vredne nagrade. Organizatori su OWadria i Klan RUR, a zahvaljujući ComputerLand-u, vredne nagrade u vrednosti od oko 500$ su takođe osigurane.

RUR OWadria League

Liga je osmišljena tako da grupu čini osam timova koji su bili najbolji u kvalifikacijama. Tokom 5 nedelja, koliko će trajati grupna faza, oni će dva puta nedeljno odmeravati snage. Te susrete ćete moći da pratite na OW Adria Twitch kanalu. Ukoliko pak ne stignete, snimke ćete biti u prilici da pronađete i na Klan RUR Youtube kanalu.

U kvalifikacijama ćemo imati dva dana. Prvi je u nedelju 19.2.2017. godine u 16:00h. Prijave su do 19.2. u 15:00 i svi se mogu prijaviti na stranici turnira.

Druge kvalifikacije će se održati u subotu 25.2.2017. godine u 16:00h. Prijave su otvorene do 25.2. u 15:00h i takođe se timovi mogu prijaviti preko zvanične stranice turnira.

Plan je da se igra double eminimation Best of 1 i po 4 najbolja tima iz svakih kvalifikacija plasiraće se u ROWAL grupu. Ostali timovi biće rangirani prema broju bodova u zavisnosti od njihovog učinka u kvalifikacijama. Služiće kao potencijalne zamene za neki od timova iz grupe koji iz bilo kog razloga ne bude mogao da nastavi dalje takmičenje. U tom slučaju, rezervisti uskaču na njihovo mesto i preuzimaju njihov rezultat koji su ostvarili do tog trenutka.

Važno je istaći službena pravila turnira, koja možete pročitati ovde.

RUR OWadria League – nagrade

Kako navode organizatori, nagrade će biti poslate u roku od 30 dana od dana završetka turnira.

O formatu i rasporedu održavanja lige više pročitajte ovde.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Predstavljamo vam novi The Wild Bunch tim, TWB-Gaming Overwatch, koji će nas predstavljiti, kao što samo ime kaže, u igri Overwatch. Tim će debitovati na kvalifikacionom turniru RuR OWadria League – ROWAL (19.02.2017), o kome nešto više možete saznati u našem tekstu pod nazivom: Balkanska liga za igrače Overwatch-a – RuR OWadria League – ROWAL. […]

[…] Danas, 19.02.2017. pocinje kvalifikacioni turnir za RuR OWadria ligu. […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x