SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

Baksuzni dan u World of Tanks – Video i nevideo

baksuzni dan

Baksuzni, ne može se drugačije opisati. Pa nismo baš toliki magarci kao što slika kaže. Ako mislite da jesmo bacite pogled na jučerašnji video.

Baksuzni dan u World of Tanks

Danas nas baš nije išlo. Mrkela i ja smo imali i pomoć našeg klanskog drugara TomcatCroa ali nije išlo. Ne, nemojte reći da je gost baksuzan, to nije lepo. Ali eto, možete da vidite i da smo i mi samo učesnici randoma. Da nas ne prati neki WG žig za odličan RNG ili MM. Ne volim da kukam na timove, ali ovi današnji su bili katastrofalni. Jednostano ni uz sve napore nije išlo. Pa smo imali čak i Mausa koji je glumio spotera na Lejkvilu. Konstantne saobraćajke naših saboraca, koji su eto, našli za shodno da se zakucaju u nas.

Nikad poraz, samo lekcija!

Sve to na stranu, neće nas niko pokolebati. I sutra ćemo da se pojavimo na našim Twitch i Youtube kanalima. O vremenu kad ćemo igrati ćemo vas obavestiti na našim FB stranicama.

A evo i popodnevnog razmrdavanja:

Nik_Pen16

Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kasalica Slobodan Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Kasalica Slobodan
Guest

HAAH PA BAS OVIH DANA KAD URANIS Podje malo naopako i to je to ne vredi igrati pre 17 h

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch