SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Asusov nov način interpretacije zvuka

Od sledećeg meseca imaćemo mogučnost da pazarimo ovaj neverovatan par slušalica za gejmere a i ljubitelje dobre muzike. Iz Asusa smo saznali da gejmeri dobijaju novo pojačanje.

Serija ima naziv Centurion pod brojem 7.1, a krasi je usb stanica za kontrolu zvuka. Kako kažu “slušalice su kreirane kao deo desetogodišnjice Republic of Gamers, a Asus ističe da je u slušalice ugrađeno 10 godina dizajna i tehnoloških ekspertiza.”

U Centurion slušalicama nalaze se neodijum-magneti drajvera, koji obrađuju sistem 7.1-kanalnog zvuka. Sonic Studio softver ima kontrolu za Sonic Radar Projedinstvenu funkciju koja mapira zvukove unutar igre koja je idealna za FPS igrice, jer pokazuje tačno odakle koji zvuk dolazi.

USB panel je opremljen mikrofonom koji detektuje i eliminiše više od 90% šumova što olakšava jasan zvuk od igrača ka igračima u igri.

Gejmeri su u dobitku jer sa ovim slučalicama mogu da dožive potpuno gejmersko iskustvo u igri.

Asus Sonic Studio softver je zadužen za ekvilajzer, balans nivoa zvuka, pozicioniranje zvuka itd. Slušalice su veoma zanimljive i udobne a izmenljivi jastučići omogučavaju sate i sate rada sa njima.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x