SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Arozzi naočare za gejmere – TWB preporuka

arozzi

Koliko vremena provodite za računarom? Koliko to šteti vašim očima? Da li znate da Arozzi naočare u mnogome smanjuju naprezanje očiju? Ukoliko ste upoznati sa prednostima gejmerskih naočara, onda je pravo vreme da vam preporučimo najbolje na tržištu. A to su Arozzi gejmerske naočare.

Arozzi naočare redukujući potencijalno štetno i ometajuće plavo svetlo, one pomažu da se otklone neželjeni efekti. Povećavaju oštrinu i jasnoću vida, a istovremeno smanjuju naprezanje i zamor očiju.Visione naočare filtriraju preko 99% UV zračenja i imaju foto osetljiva sočiva koja se automatski podešavaju preko nivou osvetljenosti. U previše svetlim situacijama naočare se zatamne. Slične efekte požete imati i na naočarima za vid ali po mnogo većoj ceni.

Idealne su za dugi gejming ili samo za rad pri računaru. Time što imaju veliki broj različitih modela, možete naći i onaj koji vam odgovara za kancelarijski posao. A svi modeli naravno podležu najstrožijim standardima i odobrenjim akao šro su CE i FDA.

Arozzi naočare možete pogledati u narednoj tabeli:

arozzi

Ukoliko vas zanima gde možete da naručite naočare to  možete uraditi na sajtu Arozzija.

Progledajte i GG!

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Komentari su zatvoreni.

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch