SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Arozzi je postao partner sa kompanijom Wargaming – Vernazza World of Tanks Edition

Pozdrav tenkisti!

Sigurno ste nekada osetili bol u leđima nakon višesatnog sedenja ispred kompjutera. Danas je industrija toliko široka da je moguće naći “pomagala” za bilo koju vrstu aktivnosti – patike za trčanje, odela za plivanje, pa tako i stolice za gejmere. I to pomaže u toj meri da kada sam kupio svoje prve patike za trčanje, nisam hteo da ih skinem koliko su bile udobne.  😀 Arozzi, kao jedan od najprestižnijih brendova kada je pravljenje stolica za gejmere u pitanju, predstavio je svoju najnoviju generaciju stolica nazvanu Vernazza World of Tanks Edition. Zbog čega baš taj naziv? Pa, Arozzi i Wargaming su i zvanično postali partneri.

Kako kažu iz Arozzi-ja, ova stolica poseduje dodatno više naslone za leđa i širu površinu za sedenje. Pored toga, vrhunski točkovi omogućavaju još lakše i brže kretanje, ali i dugoročnu udobnost.

Nasloni za ruke mogu se podešavati na tri načina: gore/dole; napred/nazad i rotacijom na spolja/unutra. Podešavanja za “ljuljanje” moguća su za 5 različitih pozicija do ugla od 12 stepeni. Ukoliko želite udobnost i i stilizovanost dok povećavate svoj wn8 i winrate, počnite polako sa štednjom, jer je cena jedne stolice 359 evra. No, ukoliko budete koristili naš TWB kod (dakle, kod je TWB) prilikom kupovine, dobićete popust od 10%, a pored toga, dobićete i bonus kod od strane Wargaming-a budući da su sada i oni zvanični partneri sa Arozzi-jem. Inače, taj bonus kod uopšte nije tako mali, jer se dobija tier 7 ruski lovac SU-122-44 sa 100% posadom, garažno mesto i 3 dana premijum naloga, ali i invite kod sa nemačkim tier 5 premijum tenkom Pz. Kpfw. T25, garažnim mestom i 3 dana premijum naloga.

Stolica će znanično biti puštena u produja 22. decembrea 2016. godine. Evo i slike kako ona izgleda (kao nekakav super-krevet):

slika

bonus-kod

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] sponzor Arozzi je objavio da je Vernazza World of Tanks Edition gejming stolica na popustu 10% do 26 […]

trackback

1dysentery

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x