SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Arozzi gaming chair-Vernazza-

Kako dosta vremena provodite na radnom mestu ili  igrate vaše omiljene igrice redno bi bilo da to radite na udoban način. Predstavljamo Vam Švedskog proizvođača Arozzi stolica i stolova namenjenih za one koji provode veći broj vremena uz radni sto pored računara.

Vernazza je novi top of-the-line model gejmerske stolice i sadrži sve najnovije inovacije iz Švedske dizajnerskog tima Arozzi.

vernazza_red_001-1 vernazza_red_002-1 vernazza_red_004-1
Vernazza poseduje dodatni visoki naslon sedišta i širu stolicu što sedenje ćini komfornijim a opremljena je vrhunskim točkovima za lakše kretanja. To je penasti jatsuk za glavu sa lumbalnom jastukom za duže sedenje uz računar a naravno podesivo za svakog korisnika. Nasloni za ruke se mogu podešavati u tri dimenzije, gore, dole, levo, desno i napred i nazad, i nagib stolica je sa mogućnošću zaključavanja i programirnja. I naravno, Vernazza je kao moderan i funkcionalan je, dostupan u sedam boja. Ako želite ovakvu stolicu obratite se nama mi će mo Vam dati potrebne informacije a možete ostvariti i zgodan popust.

Na sajtu možete videti sve proizvode koje će mo Vam ovde i predstaviti u narednim postovima, a kod nas imate ekstra popust.

Ako želite ovakvu stolicu mozete je kupiti OVDE a uz TWB specijalan kod za popust od 10% vaše igranje će biti mnogo udobnije ?

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x