SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Apsolute Supremacy 14/140 – turnir koji će oživeti priču o tome “Kako se kalio čelik”

Pozdrav tenkisti!

Wargaming je za sve igrače pripremio jedno iznenađenje koje će biti dostupno od oktobra obe godine. Naime, reč je o turniru Apsolute Supremacy. Želja je da se format takmičenja sa ruskog servera prenese i na naš evropski i da se igračima pruži šansa za učestvovanjem u turniru velikog formata nezavisno od Clan War-a na globalnoj mapi ili kampanji. Igraće se tier 10 tenkovi, a borbe će biti organizovane 14 vs. 14. Pravo učešća imaće svi aktivni igrači sa EU servera. Kao i u turnirima 486 serije, prijavljuje se ekipa nezavisno od toga da li su svi njeni članovi pripadnici istog klana. Najavu za ovaj događaj možete pogledati u sledećem videu:

Koja su vaša mišljenja o ovom takmičenju? Da li biste voleli da budete deo njega? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje.

 

Srećno na borilištu i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x