SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku
PREPORUČENI SAJTOVI


 • Anketa: Koju mapu najviše mrzite u World of Tanksu

  anketa

  Napisao sam da je erlenberg mapa koju igrači najviše mrze. Ali je bilo vas koji kažete da to nije tačno. da ima mapa koje se više mrze. Tako da je pre vama anketa.

  Anketa: Koju mapu najviše mrzite u World of Tanksu

  možete glasati za pet mapa koje najviše mrzite.

  ista anketa je i na TWB Gamingu sajtu, tako da će se rezultati svih glasanja odmah prikazivati na oba sajta. ukoliko ste glsali na jdnom prikazaće se i na drugom. Tako da nećete moći da glasate 2 puta samo na osnovu posete oba sajta.

  Nik_Pen16

  Nik_Pen16Jedan deo genije, tri dela budala!
  Deo TWB ekipe od Oktobra 2016. godine.
  World of Tanks igram od 2015. godine.

  Leave a Reply

  8 Comments on "Anketa: Koju mapu najviše mrzite u World of Tanksu"

  Notify of
  avatar
  Sort by:   newest | oldest | most voted
  Kasalica Slobodan
  Guest

  PAZI kad ima vise mapa sto se mrze a ne samo jedna

  Dragan
  Guest

  Sve mape su dobre kad je mm dobar i obrnuto😂

  wot_fanatic
  Guest

  90% anketiranih su početnici koji ne umeju da se snađu u Harkovu, Staljingradu i Parizu, tako da mislim da ovo ne govori ništa.

  Sem Semity
  Guest

  ja bas i nisam pocetnik posle 5 godina igranja a te mape uopste ne volim da igram sem u slucaju da sam teskas ,onda jos i prodje nekako.Cisto gradske mape su dosadne i lose igrive za vecinu tenkova.

  Sem Semity
  Guest

  Ne cudi me rezultat,secam se iste ankete od strane wg-a i posto tad nije bilo pariza dve najnepopularnije mape su bile a vidim i ostale Staljingrad i Harkov.Nakon toga wg je obecao da ce ih biti najmanje u mm i to je bilo tako do skoro sad ih opet ima kao i drugih.WG ne konta da niko ne voli mapu na kojoj jedino teskasi mogu da se napucavaju iz zaklona a svi drugi da se zlopate je napreosto nema dobrih pozicija za druge tipove tenkova.Dobra mapa mora da ima dobra mesta za svaki tip tenka koji postoji u igri.

  V_Stormrider
  Guest

  Erlenberg je po meni naj grdja mapa ikada…dva tima kampuju uvek svako sa svacije strane,onaj ko predje reku bude res pecen…u retkim slucajevima imas dobar tim koji ume da resi stvar u svoju korist…

  trackback

  […] ukoliko se dobije dobra mapa možese završiti u  jednoj ili dve bitke. Kad već spominem mapu, na linku ovde, možete glasati za mape koje najviše […]

  acke92
  Guest

  ja pola mapa nisam ni video od kad igram wot

  wpDiscuz

  ABOUT US

  The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

  CONTACT US

  The Wild Bunch