SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Anketa: Koju mapu najviše mrzite u World of Tanksu

anketa

Napisao sam da je erlenberg mapa koju igrači najviše mrze. Ali je bilo vas koji kažete da to nije tačno. da ima mapa koje se više mrze. Tako da je pre vama anketa.

Anketa: Koju mapu najviše mrzite u World of Tanksu

možete glasati za pet mapa koje najviše mrzite.

ista anketa je i na TWB Gamingu sajtu, tako da će se rezultati svih glasanja odmah prikazivati na oba sajta. ukoliko ste glsali na jdnom prikazaće se i na drugom. Tako da nećete moći da glasate 2 puta samo na osnovu posete oba sajta.

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kasalica Slobodan

PAZI kad ima vise mapa sto se mrze a ne samo jedna

Dragan

Sve mape su dobre kad je mm dobar i obrnuto😂

wot_fanatic

90% anketiranih su početnici koji ne umeju da se snađu u Harkovu, Staljingradu i Parizu, tako da mislim da ovo ne govori ništa.

Sem Semity

ja bas i nisam pocetnik posle 5 godina igranja a te mape uopste ne volim da igram sem u slucaju da sam teskas ,onda jos i prodje nekako.Cisto gradske mape su dosadne i lose igrive za vecinu tenkova.

Sem Semity

Ne cudi me rezultat,secam se iste ankete od strane wg-a i posto tad nije bilo pariza dve najnepopularnije mape su bile a vidim i ostale Staljingrad i Harkov.Nakon toga wg je obecao da ce ih biti najmanje u mm i to je bilo tako do skoro sad ih opet ima kao i drugih.WG ne konta da niko ne voli mapu na kojoj jedino teskasi mogu da se napucavaju iz zaklona a svi drugi da se zlopate je napreosto nema dobrih pozicija za druge tipove tenkova.Dobra mapa mora da ima dobra mesta za svaki tip tenka koji postoji u igri.

V_Stormrider

Erlenberg je po meni naj grdja mapa ikada…dva tima kampuju uvek svako sa svacije strane,onaj ko predje reku bude res pecen…u retkim slucajevima imas dobar tim koji ume da resi stvar u svoju korist…

[…] ukoliko se dobije dobra mapa možese završiti u  jednoj ili dve bitke. Kad već spominem mapu, na linku ovde, možete glasati za mape koje najviše […]

acke92

ja pola mapa nisam ni video od kad igram wot

[…] gradska polu otvorena. Poslednji put kad su probali da naprave nešto slično dobili smo Pariz. Mapa koja je odabrana kao mapa koja se najviše mrzi. Pred vama su snimci obe verzije, […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x