SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Aegis Ti

Poznati proizvođać raćunarske opreme MSI najavio je lansiranje izuzetnog gejmerskog desktop raćunara.

Sa Intel Core i7-6700K procesorom i GTX 1080 grafičkom karticom ovaj računar predstavlja high-end gaming desktop računar. Interesantno je i to da dugme na prednjoj strani sa oznakom zmaja radi momentalni overclocking.

Aegis Ti je osigurao četiri DDR4 2400 MHz slota, podržavajući i do 64 GB DDR4 memorije….no comment.

Ovog zmaja hladiće Silent Storm Cooling 3 uh biće hladno ko u frižideru. Trojka označava tri komore za hlađenje pri kojoj svaka hladi drugu komponentu u kućištu.

Dva 3,5 inčna hard diska i jedan SATA III disk od 2,5 inča biće Vam sasvim dovoljni za sve igre koje trenutno igrate pa čak i više od toga…..(pod uslovom da ste kolekcionar).

Na prednjoj strani nalazi se i VR Link koji omogućava lakše spajanje VR uređaja. Na prednjoj strani imamo još i jedan USB 3.1 Gen 2 Type C, USB 3.1 Gen 2 Type A i USB 3.1 Gen 1 Type A port, a na zadnjoj četiri USB 2.0 i USB 3.1 Gen 1 portova, mislim više nego dovoljno. Super RAID 4 je tu za što brže ućitavanje igara čak i do 32 Gb/s.

Windows 10 Home će biti operativni sistem ovog zmaja. A da bi sve ovo radilo tu je i napajanje od 850 W.

Za bolji download i upload brine se Killer Shiled.

Mystic Light je na predjnoj strani na osam linija kućišta koji će biti zadužen za osvetlenje tj koja boja ili efekat će se pojavljivati na prednjem panelu. Uz kupovinu ovog računara dobijate besplatno kod za korišćenje WTFast ….pa šta više i poželeti. Cena ovog zmaja još nije dostupna ali ćemo Vas blagovremeno obavestiti i o tome.

Pa gejmeri ko ne bi želeo da svoj komp zameni ovim zmajem.Aegis-Ti-2

Aegis_Ti

Komentari su zatvoreni.

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch