SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

Admini komentarišu tekstove – Text za kod

admini kometarišu vaše tekstove

Admini su  većali i odlučili smo da objavimo sve tekstove koji su stigli. Tekstove za teške tenkove u okviru nagradne igre Text za kod. Da ih ne filtiramo na neki naš filter kvaliteta koji tražimo. Prošli put je bilo:”Zašto nema mog teksta pa nije lošiji od objavljenih?” Kratak odgovor – bio je. Stoga ćemo objaviti sve tekstove i dati neki komentar na njih.

Admini komentarišu tekstove

U komentarima tekstova ako kod jednog npr kažemo da je lepo izdvojeno šta staviti od opreme. A da ima i kod nekog drugog u tekstu isto a to ne naglasimo, moguće da nam je u tom drugom tekstu nešto drugo zapalo za oko.

Prvi tekst je napisao Warlord_778, tekst je o IS – 4. Tekst možete pročitati klikom ovde.

Veoma lepo pisano. Detaljno sa svim bitnim karakteristikama, numerički prikazane vrednosti. Izdvojeno za oklop, za kupolu, za top, napisan zaključak. Sa te strane sve pohvale. Spomenuti malo istorijskih činjenica u uvodu bi ovaj tekst napravilo još kvalitetnijim. Ali ima i mana koje su više tehničke prirode. Šišana latinica nije nešto što se traži. Greške u kucanju su prisutne, verovatno autor nije posle teksta isti detaljno pregledao. A da je pregledao video bi da posle tačke ide razmak. Rečenice su dobre dužine ali zbog toga što nije bilo razmaka posle tačke ispalo je da je sve jedna velika celina.

Drugi tekst je napisao Tarik Ibrica, tekst je o T110E5. Tekst možete pročitati klikom ovde.

Brzo i efikasno. Tako bi najkraće opisao ovaj tekst. Pobrojite su najvažnije osobine, prikaz podataka za top i granate. Dat savet kako igrati sa tenkom, šta od opreme i potrošnog materijala staviti. Neka zamerka je to što je  sve to bez nekog opisa, bez pojašnjena kako, zašto, zbog čega i slično.

Treći tekst je napisao Davor aka KINDER321, tekst je o Tiger 1.

Tekst možete pročitati klikom ovde. Zanimljiv tekst sa lepim uvodom, informacije o Tigru u igri, pa onda istorijat i razvoj, na kraju zaključak. Ovo bih da sam ja pisao zamenio. Stavio bih:  uvod, istorijat pa kakav je u WoTu, i zaključak za kraj. Nije greška, već više sugestija. Zamerka je šišana latinica, ali je veoma pohvalno što su ostavljeni podnaslovi i lepo rasporedjeni pasusi. Samo sam trebao da odaberem veličinu podnaslova i da objavim tekst.

Četvrti tekst je napisao Kori HD, tekst je o Caernarvonu.  Tekst možete pročitati klikom ovde.

Ovako je izgledao tekst pre obrade:

 Osim što je sve spojito, tekst je previše kratak, malo ko bi iz ovog teksta u potpunosti razumeo kakav je tenk Caernarvon. Kad se odbiju reči koje čine imena topova malo šta ostane. Šišana latinica je takodje korišćena. Ovakav tekst bi verovatno bio poslat autoru na doradu ili ne bi ni bio objavljen.

Peti tekst je napisao Razbijac1981, tekst o O-i Exp. Link do teksta.

Još jedan tekst koji bi završio u kanti a ne na sajtu. Biće da je autoru bitnije da kaže skim igra.  Žao mi je što frend nema vremena da napiše tekst. I pred kraj još navodi koju bi nagradu želeo.

Šesti tekst je došao od igrača sa zanimljivim nickom: Ja_sam_trudna_krmaca.  Opisao je Lowe.link

Ovaj tekst je napisao desetogodišnji dečak. Sama činjenica da je neko dete odlučilo da se potrudi i napiše tekst je dovoljna za pohvalu. Tekst nije kvaliteta da se bori za kod ali je bolji od prethodna 2 koji su opisana. Da poseduje Lowea na svom nalogu verovatno bi ga i bolje opisao, ovako je to dosta krakto. Admini pohvaljuju trud.

Sedmi tekst je napisao dzonygrizi  tekst je o O-I, link.

Dosta čudan tekst, malo o O-I pa o sovjetima. Završilo se tako da ni jedan tenk nije opisan. Pokušaj koji nije prošao slavno. Promašaj na zadatu temu što bi rekli u školi.

Osmi tekst je o 110, Autor zexy srbija.

Zanimljiv pristup, osim samog opisa tu je i uporedjivanje sa sličnim tenkovima. Mislim da se uporedjivanje moglo odraditi na tanks.gg i u tekst staviti PrnScrn. Posle toga objasniti šta je na slikama. Izdvojiti nešto što je  drugačije od ostalih. I šta to znači za taj tenk, malo ga još bolje opisati. Ovako je tekst dosta kratak, kvaliteta ima ali fali malo kvantiteta.

Deveti tekst je o KV – 3, kako ga je Edin opisao možete pogledati klikom ovde.

Ako bi pitali Edina koliko je stepeni napolju on bi vam verovatno opisao kakvi su oblaci i kako sunce sija. Ima tu opisa tenka ali nema prikaza karakteristika. A i sam tekst je dosta kratak.

Deseti tekst ako se ono može nazvati tekstom je napisao jaZurim, link.

Ovakav govor bi sigurno bio odbačen kao neprikladan. Nisam siguran da li će ovaj tekst ostati na sajtu posle proglašenja pobednika.


Churchill 3 i Rale, link

Mrčo jesi se umorio dok si skuco ovo? Tekst koji je izmamio osmehe na lica 🙂 . Nema tu recenzije, da se ne lažemo, ali je tekst zanimljiv. U tekstu kaže Cercil 5, hmm takav u igri tenk ne postoji. Postoji Čerčil tier 5. I pušči jado ženu iz kujine  🙂

IS – 3 by BAMBULA_15

kako je sve sredjeno u wordu:

Pohvala za kucanje latinice sa svim kvačicama. Recenzija je jedna od boljih koje su pristigle, ali taj uvod… Uvod je samo copy- paste sa wikipedie, sa sve ulinkovanim rečina do drugih tekstova na wikiju. Zar nisi mogao sam reći koju reč o IS – 3?

Sovjetska Zver IS – 3 by pedjaxt 

Nije loše, pobrojane su sve najbitnije karakteristike. Pisano o topu, ali kojem? Admini su malo zbunjeni. Tu penetraciju koju pominje pedja ima BL-9, ali taj top puni dosta duže, čak i sa spomenutom opremom i hranom, čak i da posada poseduje BIA perk. Kao i kod nekih prethodnih tekstova – šišana latinica.

IS – nepoznati autor

Što se tiče autora, možda je u mailu napisao ime ili nick, a da mr_kela to nije prepisao. Što se tiče teksta, admini su mu dodali u naziv  “ukratko”. Dalji komentar nije potreban.

KV- 3 by Edis aka tankist85b

Bolji tekst o KV – 3 od prethodnog. Lepo izdvojenu šta od opreme i kako igrati sa. alisu spomenute slabe tačke. to je mala greška to su mane tenka a ne slabe tačke(weak spot). da li ne svesno ali si se kod treće ispravio i napisao slabosti. Slepite rečenice, nema razmaka a ni kvačica na slovima.

Admini savetuju: Kada koristite Word, završavate rečenicu i kucate tačku, napravite razmak i prvo slovo prve reči u sledećoj rečenici će biti veliko. Dakle počinjete velikim slovom. Nećete imati potrebu da pritiskate shift kao ni da uključujete i isključujete caps lock.

 

Kranvagn – Autor: MegaBoyX9

Ove četiri jedinice(u momentu pisanja) što je dobio su verovatno iz nekog hejta prema autoru lično. Ovo je jedan od najboljih tekstova koji su prisigli, sve detaljno u tanka crvevca objašnjeno. Onome koji nikad nije igrao Kranvagna, ili koji ga još nije sreo na borilištima, je posle čitanja ovog teksta sasvim jasno šta može da očekuje od njega. Admini nemaju zamerki!

ST I – mile01

Pre nego što je pristigao ovaj tekst bio sam ubedjen u to koji će autor dobiti bonus kod. Sad kad sam objavio ovaj tekst, više nisam. Lep prikaz oba sovjetksa tier 9 tenka, sa po  kojom bitnom osobinom. I onda kreće opširna recenzija. O odredjenoj stvari je napisano nešto pozitivno i nešto negativno. Admini nemaju zamerki!


 

Nik_Pen16

Jedan deo genije, tri dela budala!
Deo TWB ekipe duže od godinu dana.
😀 World of Tanks igram od 2015. godine.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Tank Battalion ili kao smo ih mi zvali tenkići su preteča World of Tanks. […]

trackback

3suzerain

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x