SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

A-43 – Predstavljanje + video

A-43 - Predstavljanje + video

Predstavljamo vam A-43, ruski srednji tenk šestog tira linije koja završava tenkom Obj. 430. Karakterišu ga odlična brzina paljbe, prosečna šteta u minuti, ali i loš oklop, probojnost i prosečna šteta po granati.

ISTORIJSKI PODACI

Pojekat za ovaj tenk objavljen je Januara 1941. godine, koji je trebalo da predstavlja poboljšanu varijantu ruskog tenka T-34, a prva dva prototipa ovog tenka su najavljena već za Mart 1941. godine. Nakon napravljenih skoro svih delova tenka, motor je počeo predstavljati problem, zbog svog lošeg podudaranja sa menjačem, zbog čega je sklapanje samog tenka moralo biti odloženo. Međutim, kako je rat odmicao, Rusiji su novčana sredstva bila sve važnija, a na vršenje izmena na motoru bilo bi potrošeno mnogo novca, čak niko nije mogao biti siguran da će te izmene biti dovoljne i da neće biti potrebno izvršiti nove, što je dovelo do prekida projekta.

A-43 - Predstavljanje + video

A-43 U WOT-u

U igri se do ovog tenka stiže nakon srednjeg tenka petog tira, T-34, o kome smo takođe pisali članak, koji možete pogledati klikom ovde. Prilikom istraživanja tenka T-34 preporučujemo da otključate sve module na njemu. Na taj način će vam istraživanje modula na tenku A-43 biti najjednostavnije.

Što se tiče istraživanja i kupovine modula na tenku A-43, preporučujemo sledeći redosled:

  • Top: 57mm ZiS-4 (otključano na T-34);
  • Radio: 9RM (otključano na T-34);
  • Gusenice: A-43 variant B;
  • Top: 76mm S-54 (otključano na T-34);
  • Kupola: A-44;
  • Motor: V-5.

Po pitanju opreme, predlažemo sledeću:

  • Poboljšana ventilacija druge klase;
  • Tenkovski nabijač srednjeg kalibra;
  • Obložena optika ili binokulari.

 

NAČIN IGRE

Način igre je dosta sličan kao sa tenkom T-34. Treba iskoristiti pokretljivost tenka sa brzinom od 55km/h, koji doprinosi lakšem prilasku neprijateljskim tenkovima sa strane, što je naročito bitno kada upadnete u partiju sa sedmim ili osmim tirom, jer ovaj tenk ima lošu probojnost (125mm) standardne granate, tako da često nećete biti u mogućnosti da probijete neprijateljski tenk sa prednje strane. Top ovog tenka takođe karakteriše i loša prosečna šteta od samo 115HP, ali to je nadomešćeno odličnim brojem granata u minuti (19 granata/min) i prosečnom štetom u minuti od 2.181 HP/min.

U video snimku ispod možete videti kako pokretljivosti ovog tenka, kao i brz reload, možete iskoristiti da napravite odlične rezultate u igri:

Vaše mišljenje o ovom tenku, kao i vaša iskustva sa njim, možete podeliti sa nama u komentarima.

 

Do sledećeg viđenja, GL HF. 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x