SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

8.8 cm Pak Jagdtiger – sam protiv svih

Pozdrav tenkisti!

Dobrodošli u naš svet heroja pod nazivom TWB Spotlight. Za danas smo vam spremili još jednu odličnu borbu koju nam je poslao igrač CoolerMaster1337 (čovek nema klan, pa vi koji ste u internacionalnim klanovima možda uspete da ga regrutujete za vas :)). Naime, on je u svom 8.8 cm Pak Jagdtiger-u uspeo da preokrene partiju koja je izgledala kao težak poraz u pobedu koja mu je donela čak pet medalja. Najznačajnije od svega je to da je uspeo da napravi čak 7936dmg-a i uništi 10 protivničkih tenkova, čime je zaradio Pulovu medalju (dobila je naziv prema Lefaju G. Pulu, jednom od najpoznatijih američkih tenkovskih majstora kome se pripisuju 12 potvrđenih uništenja tenkova i 258 uništenih oklopnih vozila i samohodnih topova). Imajući ovo u vidu, ne treba da nas začudi količina iskustva kojeg je dobio za ovu fantastičnu predstavu, a ona iznosi čak 2448, bez premijum naloga. Bitka je odigrana na mapi Artička regija (Arctic region).

Da li ste primetili na koji način je protivnički tim jednostavno predao partiju našem današnjem heroju? Koliko puta se vama desilo (znam da vam se desilo, svima nam se desava s vremena na vreme :P) da vas 6-7 drži jedan tenk? Kako biste vi odreagovali u ovom trenutku da ste bili u protivničkom timu? Recite nam u komentarima, podelite vaše mišljenje sa drugima.

Srećno i GG!

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
djordje

pozdrav meni treba kod

djordje misljenovic

poz trebam kod

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x