SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

7. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Swift vs GoHard

7. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Swift vs GoHard

Drugi meč sedmog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je Swift vs GoHard. Igran je 28. Januara 2017. godine sa početkom u 19:00. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

Ukoliko želite da saznate u kojim danima u nedelji i u kojim terminima se igraju mečevi Wargaming.net lige, to možete saznati na sledećem linku: Druga sezona 2016-17 Wargaming.net lige uskoro počinje.

Swift vs GoHard

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Ghost Town;
  • Himmelsdorf;
  • Prokhorovka;
  • Steppes;
  • Steppes (tiebrake).

Ghost Town

U prvoj rundi meča, igranoj na mapi Ghost Town, napadao je tim GoHard. Oni su se na početku runde uputili prema centralnom delu mape i napali čim su imali priliku za to, izlazeći kao pobednici iz prvog talasa napada. Zatim su napali opet i uspeli da unište preostale neprijateljske tenkove čime su pobedili u prvoj rundi i započeli meč vođstvom rezultatom 1:0.

U drugoj rundi, koja se igrala na istoj mapi, ovoga puta napadao je tim Swift. Oni su se podelili i krenuli prema centralnom i severnom delu mape, za razliku od GoHard-a koji se držao zajedno. Timovi su ušli u blisku borbu i oba su bila blizu izlaska iz nje kao pobednici. Međutim, GoHard je naigrao protivnički tim i uspeo da izvuče pobedu i iz ove runde, time osvjajajući obe runde na ovoj mapi, nakon čega je rezultat bio 0:2.

Himmelsdorf

Treća runda preselila je timove na mapu Himmelsdorf, prilikom čega je napadao tim GoHard. Oni su se pozicionirali u južnom delu mape, a jedan srednji tenk otišao je da prati dešavanja na brdu. Swift se pozicionirao na zapadnom delu mape. Bitka je tekla sporo dok je GoHard pokušavao da sazna gde se neprijatelji tačno nalaze. Kada su mislili da imaju dovoljno informacija opredelili su se za napad, međutim Swift je svoju odbrambenu taktiku bolje realizovao. Imali su odličan zaklon i bili u boljoj poziciji da pucaju na neprijateljske tenkove, čime su uspeli da smanje prednost GoHard-a. Nakon ove runde rezultat je bio 1:2.

U četvrtoj rundi napadao je Swift, takođe na Himmelsdorf-u. Oni su se na početku runde uputili prema brdu, a zatim nastavili na drugu stranu, prema bazi 2 gde su ih čekali tenkovi GoHard-a, nakon čega su timovi ušli u blisku borbu. Swift je imao prednost ovom prilikom zato što tenkovi GoHard-a nisu bili zajedno, što su apsolutno iskoristili. Nakon ove runde Swift je izjednačio rezultat na 2:2.

Prokhorovka

U petoj rundi timovi su prešli na mapu Prokhorovka, na kojoj je prvi napadač bio tim GoHard. Swift je započeo veoma agresivno odmah prelazeći na južni deo mape linijom 2. U centralnom delu mape spotovali su nekoliko tenkova tima GoHard, što su iskoristili da im nanesu štetu iz zaklona. Svi tenkovi Swift-a bili su na zapadnoj strani mape, što je GoHard iskoristio da uđe sa tri tenka u Bazu 2. Swift nije uspeo da stigne na vreme za reset baze, čime je GoHard pobedio u rundi i opet prešao u vođstvo, sada rezultatom 3:2.

Šesta runda igrana je na istoj mapi, a ovog puta napadao je tim Swift. Oni su se pozicionirali celom širinom južnog dela mape, dok se GoHard držao severa. GoHard je odlučio da napadne usamljene tenkove u centralnom delu mape, što su i učinili, primajući malu količinu štete tom prilikom. Zatim su nastavili prema jugozapadnom delu mape, koji su takođe počistili. Nakon ovog poteza ostali su sa šest tenkova u igri protiv tri tenka tima Swift. I njih su uništili čime su došli do rezultata 4:2 i meč runde.

Steppes

Sedma runda preselila je timove na mapu Steppes, gde je prvi napadač bio tim Swift. Oni su se na početku bitke uputili prema severu, nakon čega su i prešli na severnu stranu šina, dok se GoHard nalazio u blizini baze 2. GoHard je uspeo da boost-uje artiljeriju Lorr 155 51 na brdo na poziciji A0, što je trebalo da joj pruži više šanse da pogodi tenkove sakrivene iza brdašaca. Nakon što su pozicionirali tenkove za spot i podršku, Swift je započeo zauzimanje baze 1.

Nakon nekoliko reseta, Swift se opredelio za još veći presing na bazu, sada sa dva tenka istovremeno. To je izvuklo tenkove GoHard-a na čistinu, prilikom čega su primili dosta štete. Međutim, GoHard je uspeo da resetuje bazu nekoliko puta, nakon čega više nije bilo vremena za zauzimanje baze. Vreme je isteklo, a GoHard je i dalje imao tenkove u partiji, što ih je dovelo do pobede.

GoHard je pobedio u sedmoj rundi meča protiv Swift-a rezultatom 5:2.

Mapa

Napadač

Rezultat

Ghost Town

GoHard

0:1

Swift

0:2

Himmelsdorf

GoHard

1:2

Swift

2:2

Prokhorovka

GoHard

2:3

Swift

2:4

Steppes

Swift

2:5

Do sledećeg viđenja, GLHF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x