SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

7. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Gunrunners vs DiNG

7. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Gunrunners vs DiNG

Prvi meč sedmog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je Gunrunners vs DiNG. Igran je 28. Januara 2017. godine sa početkom u 17:30. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

Ukoliko želite da saznate u kojim danima u nedelji i u kojim terminima se igraju mečevi Wargaming.net lige, to možete saznati na sledećem linku: Druga sezona 2016-17 Wargaming.net lige uskoro počinje.

 

Gunrunners vs DiNG

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Mines;
  • Himmelsdorf;
  • Prokhorovka;
  • Ghost Town;
  • Steppes (tiebrake).

Mines

Prva runda meča igrana je na mapi Mines, a tim koji je prvi napadao bio je DiNG. Gunrunners-i su odmah krenuli agresivno na brdo i tom prilikom izgubili jedan tenk. Timovi su ušli u blisku borbu prilikom čega je DiNG imao blagu prednost, ali na kraju su Gunrunners-i preuzeli vođstvo i iskoristili ga. Nakon prve runde tim Gunrunners poveo je rezultatom 1:0.

U drugoj rundi napadao je tim Gunrunners. I ovoga puta su zauzeli brdo , dok je DiNG držao pod kontrolom jug i istok. Uglvnom je bilo napucavanja na daljinu, gde je DiNG imao više konektovanih šuteva. Gunrunners se opredelio za napad na istoku, što im je pošlo za rukom. Imali su mnogo bolji fokus od DiNG-a imajući manje HP-a, ali više topova u igri. Zatim su započeli zauzimanje baze, koje je igrač DiNG-a uspeo da zaustavi na 4 sekunde do kraja runde, ali tu je nastupila ariljerija koja je uspela da ga uništi. Tim Gunrunners je nakon ove runde povećao svoju prednost na 2:0.

Himmelsdorf

Treća runda preselila je timove na mapu Himmelsdorf. Na ovoj mapi tim koji je prvi napadao bio je DiNG. Oni su se na početku uputili uglavnom kroz “Ulicu Smrti” prema bazi 2, smeštajući dva tenka na brdo radi podrške i započeli zauzimanje baze. Gunrunners-i nisu došli svi zajedno što je DiNG iskoristio i pobedio u ovoj rundi, nakon koje je rezultat bio 2:1.

U četvrtoj rundi meča, drugoj na ovoj mapi, napadao je tim Gunrunners. Oni su se pozicionirali u južnom delu grada, dok su se Gunrunners-i nalazili na zapadu mape, sa dva tenka u blizini baze 2. Tim Gunrunners je zatim pogurao kroz “Ulicu Smrti” prema bazi 2. Kada je DiNG to konstatovao krenuo je prema njima, ali Gunrunners-i su ovom prilikom bili u poziciji da nanesu više štete neprijateljskim tenkovima. Na kraju je ostao jedan 50 B tima DiNG sa punim klipom i četiri tenka tima Gunrunners, koji su mu bili na po jedan šut. Dva je uspeo da uništi, ali na kraju je uništen od strane neprijatelja. Gunrunners-i su opet pobedili rundu i došli do rezultata 3:1.

Prokhorovka

U trećoj rundi, igranoj na mapi Prokhorovka, napadao je tim DiNG. Oni su se opredelili za pozicioniranje na centralnom delu mape sa jednim spoterom, koji je imao podršku timskih kolega sa linije 1-2. Pored toga, jedan srednji tenk bio je na šinama na poziciji J7. Gunrunners-i su bili razdvojeni po celom severnom delu mape. To je napadački tim pokušao da iskoristi i smestio tenkove bliže centralnom delu mape u pripremi za napad, što su i učinili.

Odbrambeni tim se držao dobro u ovom napadu, prilikom čega su naneli više štete nego što su primili, ali imali su lošiji fokus, ostavši sa jednim tenkom manje u odnosu na neprijateljski tim. DiNG je to pokušao da iskoristi, međutim Gunrunners-i su se odlično držali i preuzeli vođstvo ostavši sa tri tenka u rundi u kojoj su branili protiv jednog lakog tenka (Ru 251) tima DiNG, koga su naravno ubrzo uništili. Gunrunners-i su pobedili i u ovoj rundi došavši do meč runde rezultatom 4:1.

U četvrtoj rundi tim Gunrunners napadao je za pobedu u meču. Oni su se uputili prema centralnom delu mape sa dva teška tenka – 113, kojima su podršku pružali Grille 15 i nekoliko srednjih tenkova sa linije 1-2. Takođe, po jedan tenk nalazio im se na šinama i brdu. DiNG je svoje tenkove pozicionirao na severnom delu mape, uglavnom zapadno od šina. Zatim su napali na centralnom delu mape. Razlika u HP-u bila je minorna nakon toga, dok je DiNG imao jedan više tier X tenk. Nakon toga su spustili loptu i povukli, zauzevši odbrambene pozicije, jer su Gunrunners-i morali da ih napadnu ukoliko su želeli da pobede. To su i iskoristili, smanjivši prednost Gunrunners-a rezultatom 4:2.

Ghost Town

Nakon što nisu uspeli da iskoriste meč rundu, Gunrunners-i su napadali na mapi Ghost Town u sedmoj rundi meča. Oni su se odmah uputili prema severnom delu mape, poslevši samo jedan tenk prema centralnom delu. DiNG se nalazio preko cele zapadne strane mape. Gunrunners-i su zatim započeli zauzimanje baze tenkovima IS-7 i AMX 13 90. DiNG se zatim regrupisao i pripremio za napad na neprijatelje. Nakon što su uspeli da resetuju zauzimanje baze pogodivši AMX-a koji se krio iza IS-7 kupili su sebi još vremena, a Gunrunners-ima je propaala taktika zasnovana na zauzimanju baze. DiNG je zatim napao neprijatelje i dominirao u toj bliskoj borbi. DiNG je opet uspeo da smanji prednost neprijatelja i ne dopusti im da izađu iz meča kao pobednici. Nakon ove runde rezultat je bio 4:3.

U osmoj rundi meča, drugoj na mapi Ghost Town, napadao je tim DiNG, a tim Gunrunners je branio u svojoj trećoj meč rundi po redu. Oba tima na početku runde uputila su se prema severnom delu mape, s tim što su Gunrunners-i ostavili nekoliko tenkova na zapadu. DiNG je započeo zauzimanje baze 1, što su Gunrunners-i uspešno kontrolisali, međutim tom prilikom i oni su primili veliku količinu štete. Tenkovi su zatim ušli u blisku borbu prilikom čega je tim Gunrunners imao bolji fokus imavši veći broj topova u bitci. Odlično su iskoristili momentum koji su stvorili i uspeli su da pobede.

Gunrunners-i su pobedili DiNG u osmoj rundi meča rezultatom 5:3.

Mapa

Napadač

Rezultat

Mines

DiNG

1:0

Gunrunners

2:0

Himmelsdorf

DiNG

2:1

Gunrunners

3:1

Prokhorovka

DiNG

4:1

Gunrunners

4:2

Ghost Town

Gunrunners

4:3

DiNG

5:3

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x