SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

7. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – eSuba vs UTOPIA

7. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – eSuba vs UTOPIA

Treći meč sedmog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je eSuba vs UTOPIA. Igran je 28. Januara 2017. godine sa početkom u 20:30. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

Ukoliko želite da saznate u kojim danima u nedelji i u kojim terminima se igraju mečevi Wargaming.net lige, to možete saznati na sledećem linku: Druga sezona 2016-17 Wargaming.net lige uskoro počinje.

eSuba vs UTOPIA

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Prokhorovka;
  • Himmelsdorf;
  • Mines;
  • Ghost Town;
  • Steppes (tiebrake).

Prokhorovka

Prva runda meča igrana je na mapi Prokhorovka, gde je napadao tim UTOPIA. Oba tim su se opredelili za pozicioniranje sa zapadne strane šina, a zatim se UTOPIA premestila na istočnu stranu. Esuba odlučila je da prođe linijom 2 na južnu stranu mape, a kada su konstatovali da tu nema neprijateljskih tenkova, vratili su se nazad. U tom trenutku UTOPIA je započela zauzimanje baze 2 sa tri tenka. Esuba je uspela da resetuje nekoliko puta, ali nedovoljno. UTOPIA je pobedila zauzimanjem baze i započela ovaj meč vođstvom rezultatom 1:0.

U drugoj rundi, igranoj na istoj mapi, napadao je tim eSuba. Oni su zauzeli pozicije na istočnoj strani brda, dok je UTOPIA odlučila da prođe linijom 2 do juga mape i time dođe do informacije da li se tamo nalazi neki protivnički tenk, što nije bio slučaj. U to trenutku znali su da moraju brzo da se vrate nazad, u slučaju da se eSuba odluči za zauzimanje baze 2. Bitka se uglavno odvijala napucavanjem iz daljine dok se eSuba nije opredelila za napad, što im nije pošlo za rukom. UTOPIA je povećala svoje vođstvo rezultatom 2:0.

Himmelsdorf

U trećoj rundi napadao je tim eSuba. Oni su se odlučili za zauzimanje brda, dok se UTOPIA uglavnom pozicionirala u blizini baze 2, sa nekoliko tenkova na šinama na zapadnoj strani mape. Esuba odlučila je da iskoristi to što su neprijateljski tenkovi razdvojeni i odmah je napala. Međutim, UTOPIA se velikom brzinom regrupisala i preuzela stvar u svoje ruke pobedivši u trećoj rundi uzastopno. Nakon ove runde rezultat je bio 3:0 u korist tima UTOPIA.

Četvtra runda igrana je na istoj mapi, a ovoga puta napadao je tim UTOPIA. Oni su se odlučili za pozicioniranje u južnom delu grada, dok se eSuba odmah uputila pravo prema njima kroz dvorište. Nakon nekoliko zadatih šuteva sa obe strane, timovi su se povukli u zaklen pripremajući svoj naredni potez. UTOPIA je imala dva tenka na brdu, što je eSuba, koja je imala sve tenkove u gradu iskoristila. Ovime su smanjili prednost tima UTOPIA na 3:1.

Mines

Peta runda meča preselila je timove na mapu Mines. Tim koji je na njoj prvi napadao bio je eSuba. UTOPIA je na početku bitke zauzela brdo, dok se eSuba nalazila sa severne strane istog i na poluostrvu na zapadnoj strani mape. UTOPIA je uspela da uništi tenk koji ih je spotovao dok su se nalazili na brdu, čime su preuzeli kontrolu nad bitkom. To su i iskoristili i uništili preostale neprijateljske tenkove jednog po jednog, čime su došli do meč runde rezultatom 4:1.

U šestoj rundi meča tim UTOPIA je napadao za izlazak iz meča kao pobednički tim. Esuba imala je taktiku da odmah zauzme brdo, međutim UTOPIA je uspela da konektuje veliki broj šuteva dok su prolazili. Taj momentum su iskoristili i nastavili da im nanose štetu. Nakon toga su ušli u blisku borbu, gde je UTOPIA naigrala tim eSuba i uspela da pobedi.

UTOPIA je pobedila u šestoj rundi meča protiv tima eSuba, rezultatom 5:1.

Mapa

Napadač

Rezultat

Prokhorovka

UTOPIA

0:1

eSuba

0:2

Himmelsdorf

eSuba

0:3

UTOPIA

1:3

Mines

eSuba

1:4

UTOPIA

1:5

Do sledećeg viđenja, GLHF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x