SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

Pogledajte TWB sajt na engleskom jeziku

7. misija za T25 Pilot 1 nagradni tenk – maraton misija

7. misija za T25 Pilot 1 nagradni tenk

Nakon jučerašnje misije koja je mnogima predstavljala pravi pakao, danas sledi nešto lakše. Ukoliko juče niste prešli misiju, a to vam je bio prvi neuspeh, ne očajavajte. Možete propustiti dve misije i opet uraditi ostalih 13 da biste dobili Pilota. Današnja misija za T25 Pilot 1 nagradni tenk je čini se dosta lakša. Može se igrati i sa nižim tier-ovima.

7. misija za T25 Pilot 1 nagradni tenk

Da biste ispunili današnji zadatak, morate uraditi ovo. Biti u 20 bitaka u prvih 5 igrača svog tima po načinjenoj šteti. Broj bitaka nije ograničen, možete odigrati i 100 bitaka u toku dana. Pored tokena dobićete i jednu rezervu sa +50% na borbeni trening u trajanju od jednog sata. Treba očekivati ponovo ludi rush danas. Juče je bilo neverovatno.

Kako vam se čini ovo?

Srećno na borilištu i GG!

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Bo BojanJA_PA_JA Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
JA_PA_JA
Guest
JA_PA_JA

juce mi je bio dan njesra…ali predjoh misiju tako da – idemo dalje!

Bo Bojan
Member

Uopšte nisam primetio neki veliki raš juče, uglavnom su se svi kampovali kao i obično, kao što i danas rade… Samo je juče bilo više teških tenkova u igri, kao i danas…

trackback

[…] misija, 7. misija za T25 Pilot,me je malo smorila iz razloga sto ne pamtim kad sam odigrao vise od 20 partija u jednom […]

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch