SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

6. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – UTOPIA vs Oops

6. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – UTOPIA vs Oops

Drugi meč šestog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je UTOPIA vs Oops. Igran je 26. Januara 2017. godine sa početkom u 20:30. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

UTOPIA vs Oops

Mape:

  • Murovanka;
  • Cliff;
  • Prokhorovka;
  • Himmelsdorf;
  • Prokhorovka (tiebrake).

Murovanka

Prva runda ovog meča igran je na mapi Murovanka, a tim koji je prvi napadao bio je Oops. Oni su se ovom prilikom opredelili za mobilniju postavu, dok se UTOPIA pored mobilnih tenkova opredelila i za teškaše Kranvagn i 113 i lovca Strv 103B. Oops je započeo agresivno ušavši u Bazu 1 povukavši neprijatelje prema sebi, nakon čega su se povukli prema istoku. Zatim su opet napali, prilikom čega je UTOPIA imala bolji fokus. Oops je pretrpeo veliku štetu, što je UTOPIA odmah iskoristila i napala ih. Nakon prve runde tim UTOPIA došao je do vođstva rezultatom 1:0.

U drugoj rundi na ovoj mapi napadao je tim UTOPIA. Ovom prilikom Oops se opredelio pozicioniranju po centralnom delu mape, dok je UTOPIA zauzela bazu 1 pozicionirajući se sa zapadne strane brda. Tokom ove rotacije UTOPIA je ostala bez jednog tier IX B-C-a. Nakon toga bitka se uglavnom vodila na daljinu, napucavanjem između protivnika. Oops je ovom prilikom uspeo da konektuje više šuteva, čime je znatno smanjio količinu HP-a tima UTOPIA, koju je nastavio da konstantno smanjuje. Odbrambeni tim opet je izašao kao pobednik sa ove mape. Nakon druge runde rezultat je bio 1:1.

Cliff

U trećoj rundi timovi su se preselili na mapu Cliff, gde je prvi napadač bio tim UTOPIA. Dok su se oba tima opredelila za mobilne postave, jedini teškaš bio je Emil II na strani napadačkog tima. Oba tima držala su se svoje strane mape, polako napredujući prema neprijateljima. UTOPIA je uspela da zauzme brdo penjući se nekonvencionalnim putem, sa istočne strane. Bitka je tekla sporo, a Oops je uspeo da konektuje veliki broj šuteva iz daljine, tako da je bio u velikoj prednosti po količini HP-a. I ovu rundu je tim Oops pobedio taktički i konstantnim nanošenjem štete neprijateljskim tenkovima, koji nisu uspeli da im uzvrate. Nakon ove runde Oops je poveo rezultatom 2:1.

U narednoj rundi meča, četvrtoj po redu, napadao je tim Oops. I napadački i odbrambeni tim imao je istu postavu kao prošlog puta. UTOPIA je zauzela centralni deo mape, a Oops je iskoristio priliku i napao grupu tenkova koja se nalazila na zapadnom delu mape. Oba tima su imala odličnu unakrsnu paljbu i odličan fokus, međutim Oops je konektovao više šuteva i bio u prednosti od 2k HP. To su na kraju i iskoristili povećavši svoju prednost rezultatom 3:1.

Prokhorovka

Peta runda meča preselila je timove na mapu Prkohorovka. Tim koji je prvi napadao bio je UTOPIA. Oni su se opredelili za agresivan početak prelaskom na istočni deo mape, dok se tim Oops držao uglavnom severa, sa nekoliko tenkova na zapadnom delu mape. Oops je na severu napravio odličnu sačekušu, koju UTOPIA uopšte nije predvidela. Oops je odlično realizovanom taktikom i postavkom odlične zasede uspeo da savlada protivnike i dođe do meč runde rezultatom 4:1.

U šestoj rundi, drugoj na mapi Prokhorovka, tim Oops je napadao za pobedu u meču. Opredelili su se za agresivan početak prelazeći celu istočnu stranu mape. Međutim, svi tenkovi tima UTOPIA nalazili su se na suprotnoj strani. To je Oops iskoristio kako bi ušao u Bazu 2, započeo njeno zauzimanje i privukao protivnike sebi. Posle reseta od toga su odustali i počeli da izlaze po malo preko šina, što ih je koštalo velike količine HP-a. Ovo je UTOPIA iskoristila i smanjila prednos protivnika na 4:2. Međutim, Oops je i dalje imao meč rundu.

Himmelsdorf

Sedma runda igrana je na mapi Himmelsdorf, a tim Oops je opet imao priliku da napada u svojoj meč rundi. Oni su se opredelili za pozicioniranje u južnom delu grada, dok je ceo tim UTOPIA zapadnom stranom sišao takođe do juga mape. Zatim je UTOPIA započela povlačenje, što je Oops video kao priliku da uputi šuteve u njihovom pravcu. Međutim, Oops je napravio grešku ostavljajući T-10 samog u blizini baze 2, što je UTOPIA iskoristila i uništila ga. Zatim su se neki tenkovi tima UTOPIA uputili ka brdu, što je Oops predvideo i uništio ih prilazeći im sa zadnje strane. Zatim su preostali tenkovi odbrambenog tima pokušali da im priđu sa juga, dok su se oni nalazili blizu baze 2. Međutim, Oops je opet bio spreman na potez protivnika.

Oops je pobedio u sedmoj rundi meča, na mapi Himmelsdorf, rezultatom 5:2.

Mapa

Napadač

Rezultat

Murovanka

Oops

1:0

UTOPIA

1:1

Cliff

UTOPIA

1:2

Oops

1:3

Prokhorovka

UTOPIA

1:4

Oops

2:4

Himmelsdorf

Oops

2:5

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x