SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

6. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Kazna Kru vs eSuba

6. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 - Kazna Kru vs eSuba

Prvi meč šestog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je Kazna Kru vs eSuba. Igran je 26. Januara 2017. godine sa početkom u 19:00. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

 

Kazna Kru vs eSuba

Mape:

  • Cliff;
  • Murovanka;
  • Mines;
  • Ghost Town;
  • Prokhorovka (tiebrake).

 

Cliff

U prvoj rundi, igranoj na mapi Cliff, napadao je tim eSuba, a oba tima opredelila su se za mobilnije postave. Oba tima opredelila su se za ne tako agresivan početak, držeći se svoje polovine mape, sa pucanjem iz daljine. Esuba se “nameračila” na jedan tenk Kazne, koji je bio počišćen velikom brzinem, dok Kazna nije uspela da zada povratni udarac. Bitka se dalje nastavila sporijim tempom. Sporom, ali sigurnom realizacijom taktike tim eSuba je došao do pobede u prvoj rundi ovog meča i vođstva rezultatom 1:0.

U drugoj rundi, igranoj na istoj mapi, napadao je tim Kazna Kru. Timovi su se opet opredelili za mobilne postave, a Kazna Kru se opredelio i za upotrebu američke artiljerije M40/M43. Timovi su i u ovoj rundi sporo napadali na početku, bez ikakve žurbe, sa napucavanjem iz daljine. Eventualno, Kazna se opredelila za napad istočnim delom mape, na dve minute do kraja runde. Ovom prilikom oba tima imala su dobar fokus. Međutim, ostao je još jedan minut do kraja runde, a eSuba je imala zauzete dobre pozicije na mapi. Tim Kazna Kru na kraju je pokušeo da zauzme bazu, međutim nije na vreme smestio tenkove u istu. Nisu uspeli niti da unište sve tenkove niti da zauzmu bazu, čime je tim eSuba došao do još veće prednosti, sada rezultatom 2:0.

Murovanka

Treća runda preselila je timove na mapu Murovanka. Na ovoj mapi prvi napadač bio je tim Kazna Kru. Oba tima opredelila su se za uglavnom slabo oklopljene tenkove. Od bolje oklopljenih Kazna Kru se opredelio za T110E5, a eSuba za T110E5 i IS-7, kao i novopečenog kralja hulldown pozicija, Kranvagn. Napadači su pozicionirali tenkove kako po severozapadnom, tako i po jugoistočnom delu mape, dok se eSuba držala jugozapadne četvrtine mape. Dok se Kazna pripremala za napad, eSuba ih je preduhitrio i preuzeo inicijativu. Kazna Kru imao je bolji fokus i nakon ovog napadao ostao sa više tenkova u igri. To su iskoristili i izašli iz runde kao pobednici, nakon koje je rezultat bio 1:2.

Četvrta runda igrana je na istoj mapi, a ovoga puta je napadao tim eSuba. Oni su se opredelili za medijume, dva švedska teškaša i jednog spoter – Ru251. Dok se Kazna Kru opredelio takođe za mediume, po jednog Šveđanina tier IX i X i jednog tier IX B-C-a. Timovi su se opet pozicionirali kao i u prethodnoj rundi. Napadači su opipavali teren, a branioci bili ukopani u svoj pozicijama i čekali dalje komande. Pokušavali su da iz daljine konektuju neke šuteve, prilikom čega je Kazna Kru bio uspešniji. Esuba se približila brdu na zapadnom delu mape, prilazivši sa istočne strane. Međutim, eSuba je zbog nepažnje primio mnogo šuteva, bez da je imao priliku da uzvrati. Kazna Kru je iskoristio razdvojenost protivničkih tenkova i uspeo da pobedi i u ovoj rundi na mapi Murovanka. Time su izjednačili rezultat u meču na 2:2.

Mines

Peta runda igrana je na mapi Mines, prilikom čega je napadao tim Kazna Kru. Oni su u sklopu napadačke postave poveli između ostalog ruske teškaše IS-4 i IS-7, dok se eSuba opredelila za Maus-a. Na početku runde, Kazna Kru zauzeo je brdo. Međutim, M40/M43 iz postave tima eSuba uspeo je da pogodi IS-4, koji se nalazio na severoistočnom delu mape i oduzme mu oko 600HP. Ovom pozicijom pokušali su da napadnu Bazu 1, međutim dobra pozicija tima eSuba u tome ih je onemogućila. Tako da je IS-4 bio zaglavljen iza kamena na poziciji F8.

Njemu su prišla u pomoć dva B-C-a, od kojih je jedan takođe pretrpeo veliku količinu štete, ali drugi je uspeo da se popne na brdo na istočnom delu mape, što im i jeste bio cilj. Na kraju je jedina stvar koja im je pomogla u pobedi u ovoj rundi bila alavost jednog o igrača tima eSuba. On je toliko želeo da pokupi još koji kil umesto da pobegne i pobedi rundu koja je bila na pola minute do kraja, da je na kraju njegov tenk uništen od strane neprijatelja. Nakon ove runde tim Kazna Kru je prešao u vođstvo rezultatom 3:2.

U drugoj rundi na ovoj mapi, šestoj rundi meča, napadao je tim eSuba. Oni su se opredelili za mobilniju postavu, dok je tim Kazna Kru poveo teškaše – Maus i IS-7. Oba tima upotrebila su artiljerije, eSuba Lorr. 155 51, a Kazna Kru M40/M43. Napadači opet su zauzeli brdo, a branioci jug i istok. Esuba započela je napad istočnim delom mape, međutim ubrzo su se povukli., regrupisali i opet napali. U napadu oba tima imala su odličan fokus i ostala bez po jednog tenka. Nakon toga su usporili bitku i pokušavali da uhvata svaku priliku kako bi naneli štetu protivničkim tenkovima. Esuba nije uspela da realizuje na vreme koju god taktiku da je imala. Ovime je tim Kazna Kru pobedio, došavši do rezultata 4:2 i meč runde.

Ghost Town

U sedmoj rundi meča timovi su prešli na mapu Ghost Town, a napadao je tim Kazna Kru. Oba tima na početku pozicionirala su se u blizini Baze 2, dok je Kazna nakon toga nastavila prema Bazi 1 u međuvremenu se boreći sa protivnicima. Esuba bukvalno je poklonila ovu partiju nepažljivim potezima. Kazna je započela zauzimanje baze i uspela da je zauzme kako nijedan tenk tima eSuba nije stigao na vreme za reset. A i da je stigao, Kazna Kru imala je kontrolu nad ovom rundom.

Tim Kazna Kru pobedio je u sedmoj rundi meča, igranoj na mapi Ghost Town, rezultatom 5:2, nakon serije od 5 uzastopnih pobeda u rundama.

Mapa

Napadač

Rezultat

Cliff

eSuba

0:1

Kazna Kru

0:2

Murovanka

Kazna Kru

1:2

eSuba

2:2

Mines

Kazna Kru

3:2

eSuba

4:2

Ghost Town

Kazna Kru

5:3

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x