SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

6. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – GoHard vs Gunrunners

6. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – GoHard vs Gunrunners

Poslednji meč šestog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je GoHard vs Gunrunners. Igran je 27. Januara 2017. godine sa početkom u 20:30. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

Ukoliko želite da saznate u kojim danima u nedelji i u kojim terminima se igraju mečevi Wargaming.net lige, to možete saznati na sledećem linku: Druga sezona 2016-17 Wargaming.net lige uskoro počinje.

GoHard vs Gunrunners

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Mines;
  • Himmelsdorf;
  • Ghost Town;
  • Prokhorovka;
  • Prokhorovka (tiebrake).

Mines

U prvoj rundi, koja je igrana na mapi Mines, napadao je tim Gunrunners. GoHard se za sastavni deo odbrambene postave opredelio za dva IS-7, jedan IS-4 i Grille 15, dok su se Gunrunners-i opredelili za mobilnu postavu Sastavljenu od brzih srednjih i teškiš tenkova. Gunrunners-i zauzeli brdo i poluostrvo na zapadnom delu mape, dok se odbrambeni tim držao juga. GoHard je moglo bi se reći na samom početku bitke ostao bez artiljerije Lorr. 155 51, koja je bila spotovana od strane neprijatelja. Bitka je tekla sporo uglavnom sa napucavanjem iz daljine, prilikom čega je tim Gunrunners imao bolji fokus smanjujući broj neprijateljskih tenkova na 5. Zatim su napali sa zapada i uspeli da unište preostale neprijateljske tenkove. Posle prve runde tim Gunrunners je poveo rezultatom 1:0.

U drugoj rundi na ovoj mapi napadao je tim GoHard. Oni su zauzeli poluostrvo na zapadu, međutim Gunrunners-i su zauzeli brdo i držali jug mape. Nakon toga bitka se vodila uglavnom na daljinu. GoHard se zatim odlučio za napadanje tenkova na brdu, prilikom čega su izgubili značajnu količinu HP-a. Gunrunners-i su to iskoristili, kao i činjenicu da su tim koji brani baze, i čekali ih u zasedi. GoHard se eventualno opredelio za napada sa zapadne strane, međutim to je bilo kasno. Vreme je isteklo i time su Gunrunners-i povećali svoje vođstvo na 2:0.

Himmelsdorf

Treća runda preselila je timove na mapu Himmelsdorf, gde je prvi napadač bio tim Gunrunners. GoHard je zauzeo severni deo grada, dok se napadački tim nalazio na brdu i južnom delu grada. Gunrunners se opredelio za presing na bazu 2, sa podrškom sa pozicije A0. Međutim, GoHard je imao šansu da opkoli tenkove koji su se nalazili u blizini baze i iskoristi to što su protivnički tenkovi razdvojeni. Taktiku su uspešno realizovali smanjivši prednost protivnika na jednu rundu razlike. Rezultat nakon ove runde bio je 1:2.

Četvrta runda igrana je na istoj mapi, a ovoga puta napadač je bio tim GoHard. Napadački tim zauzeo je brdo i južni deo grada, dok je odbrambeni bio na zapadu i severu, držeći pod kontrolom dešavanja u blizini obe baze. GoHard se opredelio za napad na bazu 2, a zatim se zaustavio u severoistočnom delu grada. Gunrunners-i su to iskoristili da se regrupišu i uputi u južni deo grada, kako bi ih opkolili. To je GoHard iskoristio i napao tenkove koji su ostali u blizini baze i započeli njeno zauzimanje sa pet tenkova. Gunrunners-i su uspeli da resetuju nekoliko puta, međutim na kraju je ostalo tri auto-loader-a i svi su bili na punjenju. GoHard je izašao kao pobednik iz runde zauzimanjem baze. Time su izjednačili rezultat na 2:2.

Ghost Town

Naredna runda, peta po redu, igrana je na mapi Ghost Town. Prvi napadač bio je Gunrunners, koji se na početku bitke odmah uputio prema bazi 1 na severu mape. GoHard se nalazio u centralnom delu mape, u blizini baze 2, pokušavajući da im zada šuteve dok prolaze. U tome su i uspeli nekoliko puta, a zatim se odlučili za napad na neprijatelje. Međutim, nisu izašli kao pobednici iz tog napada. Gunrunners-i su bili u prednosti od 2.800 HP, i imajući jedan top više u partiji. To su i iskoristili i pobedili u ovoj rundi prešavši u vođstvo rezultatom 3:2.

Šesta runda meča igrana je na istoj mapi, a ovoga puta napadao je GoHard. Oni su se uputili na sever, prema bazi 1, gde su ih dočekali tenkovi Gunrunners-a. Timovi su ušli u blisku borbu, prilikom čega su oba tima nanosila veliku količinu štete neprijateljima, a onda je tim Gunrunners počeo da prelazi u prednost. Međutim, GoHard je uspeo nekako da se izvuče i pobedi u ovoj rundi izjednačivši rezultat na 3:3

Prokhorovka

Sedma runda meča preselila je timove na mapu Prokhorovka. Ovom prilikom napadao je tim GoHard, koji su se opredelili za centralni deo mape sa teškim tenkovima, sa nekoliko tenkova u vidu podrške na liniji 2-3. Gunrunners-i su zauzeli slične pozicije, samo sa druge strane. GoHard imao je više konektovanih šuteva prilikom ovog napucavanja. Zatim su se opredelili za napad linijom 2, prilikom čega su i dalje imali prednost u HP-u i broju topova u igri. Nakon što su počistili sve tenkove koji su se nalazili na toj liniji, uputili su se prema zapadu, gde su se nalazili preostali tenkovi Gunrunners-a. S obzirom da nisu hteli da jure preostala dva B-C-a, GoHard je započeo zauzimanje baze na severu mape, čime su i pobedili u ovoj rundi, došavši do meč runde rezultatom 4:3.

U osmoj rundi, igranoj na istoj mapi napadao je tim Gunrunners, a GoHard branio baze u svojoj meč rundi. Timovi su se na početku opet pozicionirali kao u prethodnoj rundi, s tim što je GoHard smestio sačekušu u vidu dva B-C-a 25t u uvali na poziciji A8. Gunrunners opredelio se za napad na neprijateljske tenkove pozicionirane u centralnom delu mape. Nakon napada razlika u HP-u između timova bila je minorna, s tim pti je GoHard imao jedan top više u igri. To su koristili i postepeno sve više i više skidali HP neprijateljskim tenkovima imajući potpunu kontrolu nad bitkom.

To su iskoristili i izašli kao pobednici iz meča nakon osme runde i rezultata 5:3.

GoHard vs Gunrunners

Mapa

Napadač

Rezultat

Mines

Gunrunners

0:1

GoHard

0:2

Himmelsdorf

Gunrunners

1:2

GoHard

2:2

Ghost Town

Gunrunners

2:3

GoHard

3:3

Prokhorovka

GoHard

4:3

Gunrunners

5:3

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x