SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

6. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – DiNG vs Swift

6. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – DiNG vs Swift

Treći meč šestog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je DiNG vs Swift. Igran je 27. Januara 2017. godine sa početkom u 19:00. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

Ukoliko želite da saznate u kojim danima u nedelji i u kojim terminima se igraju mečevi Wargaming.net lige, to možete saznati na sledećem linku: Druga sezona 2016-17 Wargaming.net lige uskoro počinje.

 

DiNG vs Swift

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Mines;
  • Ghost Town;
  • Prokhorovka;
  • Himmelsdorf;
  • Prokhorovka (tiebrake).

Mines

U prvoj rundi meča, igranoj na mapi Mines napadao je tim Swift. Swift je koristio mobilnu postavu i artiljeriju Lorraine 155 51, dok se odbrambeni tim opredelio i za E 100 i Grille 15. DiNG je odmah zauzeo istočni deo mape i brdo, dok se Swift nalazio na zapadu, sa nekoliko tenkova severno od brda. Zauzimajući brdo, DiNG je neprijateljima naneo veliku količinu štete i jednog B-C-a ostavili na 41HP. Bitka se uglavnom vodila na daljinu, prilikom čega je tim Swift bio malo uspešniji prelazeći u polako u prednost po pitanju količine HP-a u igri.

Kada su sa obe strane ostala po četiri tenka, od toga kod napadačkog tima i artiljerija, svi tenkovi su bili manje-više na šutu. Tada se bitka usporila, kada su oba tima smišljala šta im je dalje činiti. Naravno, DiNG je kao napadački tim bio u prednosti, jer u slučaju da je isteklo vreme, oni bi bili pobednici. Swift je na kraju pokušao da uništi neprijateljske tenkove pucanjem iz daljine, ali DiNG je bio uspešniji u pogađanju šuteva sa veće distance. Nakon prve runde rezultat je bio 1:0 u korist tima DiNG.

U drugoj rundi meča, igranoj na istoj mapi, napadao je tim DiNG. Timovi su se opredelili za slične postave kao prošlog puta. S tim što se Swift opredelio za dva teškaša – IS-4 i E 100, i dva lovca – Grille 15. DiNG se pored srednjih tenkova opredelio i za tri kineska teškaša – 113. Oni su odmah zauzeli centralni deo mape sa kineskim teškašima i brdo pomoću francuskih srednjih tenkova, dok se Swift pozicionirao južno od brda. Međutim, tim potezom su ostavili liniju 0 bez nadzora, što je jedan B-C tima DiNG iskoristio da se popne na brdo na istočnom delu mape.

Bolja pozicija DiNG-a na brdu dala im je prednost u količini HP-a, jer su bili u boljoj poziciji da pucaju na neprijateljske tenkove. Jedan od dva Grille-a 15 tima Swift, dat je neprijateljima skoro kao poklon, dok je pokušavao da pređe iz jednog zaklona u drugi, prilikom čega je izašao na otvoreno. DiNG je tokom cele bitke polako skidao HP-a neprijateljima bez ozbiljne pretrpljene štete. Kada su ugledali pravu priliku odlučili su se da je iskoriste i napali su tenkove Swift-a na istočnoj strani mape. DiNG je i u ovoj partiji taktički nadigrao protivnike, čime su povećali svoje vođstvo rezultatom 2:0.

Ghost Town

Treća runda meča premestila je timove na mapu Ghost Town. Tim koji je prvi napadao na ovoj mapi bio je Swift. Oni su se držali istočnog dela mape pokrivajući i sever i jug, dok se DiNG pozicionirao na zapadnom delu. Jedan teškaš (IS-7) tima Swift započeo je zauzimanje baze 1 na severu mape. Tim se pokušali da izvuku neprijateljske tenkove iz zaklona kako bi imali čistiju liniju vatre prema njima, a prilikom toga su i uništili jedan usamljeni neprijateljski srednji tenk na jugu mape. Konstantno su nanosili štetu neprijateljskim tenkovima, kako onima koji su pokušali da resetuju zauzimanje baze, tako i onima koji su bili u gradu u centralnom delu mape. Imali su odličnu taktiku, kojom su uspeli da smanje vođstvo tima DiNG. Nakon ove runde rezultat je bio 2:1.

Četvrta runda igrala se na istoj mapi, a ovoga puta napadao je tim DiNG. Oni su se odmah agresivno uputili prema bazi 1 i započeli njeno zauzimanje sa dva tenka. Bili su u velikoj prednosti jer su protivnički tenkovi bili uglavnom na drugoj strani mape, što je značilo da će biti u žurbi kako bi stigli na vreme za reset. Uništavanje jednog tenka koji je zauzimao bazu omogućilo im je da mogu malo da uspore tempo bitke, ali na kraju su morali da napadnu. DiNG je imao vreme da dobro pozicionira tenkove dok se neprijatelji nisu probližili što im je omogućilo da imaju odličan fokus. Swift je ostao sa samo dva tenka u igri, protiv više tenkova tima DiNG. To je naravno iskorišćeno i DiNG je povećao svoju prednost na rezultat 3:1.

Prokhorovka

Peta runda igrana je na mapi Prokhorovka, a tim koji je na ovoj mapi prvi napadao bio je Swift. Oni su se za sastavni deo postave između ostalog opredelili za dva nemačka lovca – Grille 15, koji je trebalo da pružaju podršku prilikom zauzimanja baze. Međutim, oni su lovce prvo pozicionirali na liniju 2-3, dok su sa nekoliko tenkova istočnom stranom mape napredovali prema severu. Zatim su se regrupisali na jugozapadu i započeli napad linijom 2. Imali su odličan fokus i neprijateljima su skinuli veliku količinu HP-a, međutim DiNG je odličnom taktikom uspeo to da okrene u svoju korist. DiNG je pobedio i u ovoj rundi, došavši do meč runde rezultatom 4:1.

U šestoj rundi, koja se igrala na istoj mapi tim DiNG napadao je za pobedu u meču. Oni su se držali centralnog dela mape, dok je Swift odmah krenuo agresivno prelazući na istočni deo mape i gurajući prema jugu. Tim su protivnike uhvatili nespremne i pobedili u ovoj rundi, koja je trajala malo duže od dve minute. Na kraju runde Swift je imao sve tenkove i dalje u igri. Umanjili su prednost DiNG-a i došli do rezultata 4:2, međutim DiNG je i dalje imao meč rundu.

Himmelsdorf

U sedmoj rundi, timovi su prešli na mapu Himmelsdorf. Tim koji je na ovoj mapi prvi napadao bio je Swift. Oni su se odmah uputili na brdo i kroz “Ulicu Smrti”, dok se DiNG nalazio uglavnom na zapadnoj strani mape. Swift je odmah započeo zauzimanje baze 2, smeštajući ostale tenkove u poziciju za podršku tenkovima koji se nalaze u bazi. DiNG ih je odmah napao, prilikom čega su oba tima uspela da konektuju veliki broj šuteva i razlika u količini HP-a između timova bila je minorna. Međutim, DiNG je ostao sa tri tenka, protiv jednog Kranvagn-a.

Teškaš Swift-a uspeo je da uništi jedan neprijateljski tenk, zatim započeo ponovno punjenje klipa, nakon čega je imao priliku da uništi oba neprijateljska tenka sa jednim klipom. Uništio je B-C-a, nakon čega je ostao samo jedan T10, koji mu je bio na dva šuta, međutim on je njemu bio na šutu. Kranvagn je zatim opet započeo zauzimanje baze 2, gde je T10 tima DiNG uspeo da ga uništi čime je ding odneo pobedu.

Tim DiNG pobedio je u sedmoj rundi meča, na mapi Himmelsdorf rezultatom 5:2.

DiNG vs Swift

Mapa

Napadač

Rezultat

Mines

Swift

1:0

DiNG

2:0

Ghost Town

Swift

2:1

DiNG

3:1

Prokhorovka

Swift

4:1

DiNG

4:2

Himmelsdorf

Swift

5:2

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x