SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

5. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Swift vs eSuba

5. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 - Swift vs eSuba

Swift vs eSuba prvi je meč petog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17. Igran je 21. Januara 2017. godine sa početkom u 17:30. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

 

Swift vs eSuba

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Cliff;
  • Ghost Town;
  • Himmelsdorf;
  • Mines;
  • Mines (tiebrake).

Cliff

U prvoj rundi napadao je tim eSuba na mapi Cliff, a odličnom taktikom i kontrolom mape uspeo je i da pobedi. Time je došao do vođstva rezultatom 1:0. U drugoj rundi, na istoj mapi napadao je tim Swift. Postave su bile sastavljene uglavnom od mobilnijih tenkova, kao i u prvoj rundi. Swift se odlučio za agresivni početak i napao odmah brdo na sredini mape. Fokus je bio odličan sa obe strane i oba tima su izgubila znatnu količinu HP-a. Nakon toga Swift je preuzeo kontrolu mape sa brda i time uspeo da dobije rundu. Nakon druge runde rezultat je izjednačen na 1:1.

Ghost Town

Treća runda prebacila je timove na mapu Ghost Town. Tim koji je prvi napadao na ovoj mapi bio je Swift. Oba tima su se opredelila za uglovnom auto-loader-ske postave. Pored toga, eSuba se kao odbrambeni tim opredelio za tier 8 američkog lajta, T49, koji može biti veoma bitan po pitanju resetovanju zauzimanja baze. Swift se opredelio za agresivnan početak i pogurao pravo u grad. Esuba je izgubila dva tenka bez posebne štete nanete Swift-u, a ubrzo zatim i treći tenk. Swift je i dalje bio u svom punom sastavu i imali su rundu u šaci. Nakon što su tenkovi, naročito šaržeraši završili sa punjenjem započeli su drugi talas napada i počistili tim eSuba time došavši do vođstva rezultatom 2:1.

Četvrta runda igrala se na istoj mapi, s tim što je ovoga puta napadao tim eSuba. Postave su opet bile slične, ali ovoga puta se eSuba opredelila za malo tvrđu postavu koristivši dva nemačka teškaša E 100. Bitka je tekla sporo, dok su oba tima zauzimala pozicije u centralnom delu mape. Na kraju se Swift opredelio za napad i nadigrao neprijateljski tim.. Odličnom taktikom povećali su svoje vođstvo na 2 razlike i nastavili svoju seriju pobeda došavši do rezultata 3:1.

Himmelsdorf

Naredne dve runde igrane su na mapi Himmelsdorf. U petoj rundi napadački tim bio je eSuba. Oba tima koristila su auto-load-re i nekoliko bolje oklopljenih tenkova. Swift je poveo T110E3, a eSuba E 100 i IS-7. Esuba je poslala sve tenkove sem jednog B-C 25t na brdo, dok se Swift locirao na istočnom delu mape. Esuba je odmah sa brda pogurala prema Bazi 2 u cilju njenog zauzimanja. Swift se opredelio za afresivan napad koji je bio veoma uspešan. Zaustavili su zauzimanje baze i nastavili i dalje da napadaju. Esuba je pokušala da nadigra protivnike poslavši jednog B-C 25t protivnicima iza leđa, međutim Swift je očekivao takav potez i iskoristio je brojčanu prednost u severo-istočnom delu grada da uništi preostale tenkove tima eSuba. Swift je opet nadigrao protivnike i došao do rezultata od 4:1 i meč runde.

U narednoj rundi na ovoj mapi, šestoj rundi meča, tim Swift je napadao za pobedu u meču. Oni su se opredelili za postavljanje tenkova po južnom delu grada. Međutim, otkriviši protivničke tenkove u jugo-zapadnom delu mape vratili su se nazad i krenuli na brdo. Ponovno penjanje na brdo se nikako nije svidelo igraču koji je vozio T110E3. 🙂 Nakon toga Swift je krenuo prema Bazi 2 u severnom delu grada, postavljajući T110E3 u hulldown poziciju na poziciji A8-A9. Esuba im je prišla sas južne strane uhvativši ih nespremne. Swift je brzo odreagovao na ovaj napad i nakon velikog gubitka HP-a ipak uspostavio kontrolu nad rundom. Ostao je sa pet tenkova, protiv tri tenka tima eSuba. Uspeli su da osvoje rundu i izađu kao pobenici iz meč sa pet uzastopnih pobeda u rundama rezultatom 5:1.

Mapa Napadač Rezultat
Cliff eSuba 0:1
Swift 1:1
Ghost Town Swift 2:1
eSuba 3:1
Himmelsdorf eSuba 4:1
Swift 5:1

 

Kakvi su vaši utisci nakon ovog meča?

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x