SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

5. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Kazna Kru vs GoHard

5. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Kazna Kru vs GoHard

Treći meč petog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je Kazna Kru vs GoHard. Igran je 22. Januara 2017. godine sa početkom u 19:00. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

 

Kazna Kru vs GoHard

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Mines;
  • Himmelsdorf;
  • Ruinberg;
  • Steppes;
  • Mines (tiebrake).

Mines

U prvoj rundi, na mapi Mines, prvi napadač bio je GoHard. Za sastav odbrambene postave tim Kazna Kru opredelio se, između ostalog, za jednog Maus-a, dva Grille 15 i artiljeriju M40/M43. Dok se GoHard opredelio za mobilne medijume i teškaše, ali i artiljeriju Lorr. 155 51. GoHard je na početku zauzeo brdo i poluostrvo na zapadu, dok se Kazna držala južnog dela mape. GoHard he veoma brzo ostao bez artiljerije koja je bila spotovana dok je pokušavala da se popne na brdo na poziciji B8. Nakon toga, GoHard se regrupisao i započeo napad kroz vodu na liniji 3. Kazna je imala odličan fokus i unakrsnu vatru. To GoHard-u nikako nije išlo u korist. Kazna je imala potpunu kontrolu nad bitkom. To je i iskoristila i povela rezultatom 1:0.

Druga runda igrana je na istoj mapi, samo što je ovoga puta napadač bio tim Kazna Kru. Oni su se veoma agresivno uputili prema brdu, dok je na poluostrvo otišao samo jedan tenk. GoHard se nalazio na južnom i istočnom delu mape, pokrivajući obe baze. Zatim su se tenkovi tima Kazna Kru uputili prema selu u severo-istočnom delu mape. GoHard je nanjušio njihov plan da napadnu istočni deo mape i uputio svoje tenkove prema brdu. Međutim, iako je GoHard imao dobru poziciju na mapi, Kazna je imala prednost u količini HP-a. Zatim su napali GoHard na brdu, gde su oba tima pretrpela velike gubitke. Na kraju je ostao samo po jedan B-C 25t sa obe strane i jedna artiljerija na strani Kazne. Igrač GoHard se uspešno sakrio i sačekao kraj runde nakon čega je GoHard izjednačio na 1:1.

Himmelsdorf

U trećoj rundi, timovi su se preselili na Himmelsdorf. Prvi tim koji napada bio je Kazna Kru, koji se na početku uputio ka južnom delu grada, dok su se Ru 251 i FV4005 Stage II nalazili na brdu. GoHard opredelio se za lociranje tenkova u severo-istočnom delu grada, dok su dva tenka bila na jugo-zapadu. GoHard je lagano pomerao tenkove prema jugu kroz “Ulicu Smrti”, da bi na kraju pogurali u istom smeru. Oba tima imala su dobar fokus i unakrsnu vatru. GoHard je opet uspeo da nadigra Kazna Kru i povede po prvi put u ovom meču rezultatom 2:1.

Četvrta runda igrana je na istoj mapi, a ovoga puta napadao je tim GoHard. Napadački i odbrambeni tim zauzeli su slične pozicije na mapi kao prošlog puta, s tim što je ovog puta na brdu bio samo jedan tenk napadačkog tima. GoHard je pozicionirao tenkove na liniji G, dok se kazna raširila po severno delu grada. GoHard opredelio se za napad kroz centralno dvorište, po liniji 3 i 1. Kazna je u ovom napadu GoHard-a primila veliku štetu. GoHard je odigrao fenomenalno. Imali su odličnu taktiku, odlično je realizovali i uspeli da uhvate protivnike nespremne na njihov potez. GoHard je povećao svoju prednost rezultatom 3:1.

Ruinberg

U prvoj rundi na mapi Ruinberg, šestoj rundi meča napadački tim bio je GoHard. GoHard je na početku igrao defanzicnije, da bi na kraju uputio Maus-a prema bazi 1, dok se B-C 25t AP krio iza njega koristeći ga kao štit. Ubrzo nakon toga, ostali tenkovi napadačkog tima takođe su se uputili prema bazi, pto Kazna nije očekivala. GoHard je uspeo da pobedi zauzimanjem baze došavši do rezultata 4:1 i meč runde.

U sedmoj rundi napadao je tim Kazna Kru, dok je GoHard branio za pobedu u meču. Kazna se za sastavni deo postave opredelila za tri Maus-a, dok se GoHard opredelio za mobilniju odbrambenu postavu. Kazna je “Miševe” uputila prema južnom, a zatim ka centralnom delu mape. Sa nemačkim teškašima prošli su kroz bazu 2 i nastavili ka malo gradu na istoku ulazeći u blisku borbu. Šteta je nanošena podjednako sa obe strane. Međutim, Kazna je izvukla deblji kraj iz ove borbe, što je GoHard kasnije iskoristio i uništio sve njihove tenkove.

GoHard je pobedio u osmoj rundi meča, nakon serije od pet uzastopnih pobeda, rezultatom 5:1.

Mapa Napadač Rezultat
Mines GoHard 1:0
Kazna Kru 1:1
Himmelsdorf Kazna Kru 1:2
GoHard 1:3
Ruinberg GoHard 1:4
Kazna Kru 1:5

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x