SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

486 turniri – najlakši način da dodjete do zlata!

Da je zlato neophodno za funkcionisanje u World of Tanks igrici to je svima koji je igraju jasno, i na to nećemo trošiti reči, ali ono što želimo da Vam pokažemo su načini kojima možete doći do zlata. Wargaming svakodnevno organizuje turnire u cilju popularizacije igrice, a za to najbolje plasirani timovi dobijaju jače ili slabije nagrade, u zavisnosti od veličine turnira. 486 turniri su započeti pre nekih godinu dana i imali su za cilj da slabijim igračima i igračima koji nemaju svoje timove za jake turnire (7v7 i 5v5) omoguće šansu da dodju do zlata. Format turnira je vrlo jednostavan, ceo turnir je gotov u jednom danu, počinje u 19,00 po srednje Evropskom vremenu, a završava se najkasnije do 21,oo časova. Za učešće Vam ne treba apsolutno nikakav program, u igrici će Vam se pojaviti poziv da udjete u borbu (isti format kao za klanske borbe) i to bi bilo to. Igraju se tri turnira nedeljno, ponedeljkom za tier IV, sredom tier VIII i petkom tier VI tenkovi, odatle i naziv 486. Obzirom da je leto, pa zbog toga ima mnogo manje prijavljenih ekipa Wargaming je smanjio nagradni fond za ove turnire, i on trenutno izgleda ovako.

https://flii.by/file/k5kwagckt5t/

Što se tiče mapa igraju se sledeće mape.

https://flii.by/file/3vmubantbej/

Glavna pogodnost ovih turnira je što se igra 3 na 3, kao i to što ima slabiji nagradni fond, pa samim tim nije interesantan jakim timovima, što slabijim igračima i igračima koji nemaju svoj tim omogućava uzimanje zlata. Ovo se pogotovo odnosi na turnire u kojima učestvuju tenkovi IV i VI tiera. Do sada su se ovi turniri pokazali kao najjednostavniji za igru, pa Vam ih ovom prilikom toplo preporučujemo kao dobru osnovu za vaše tenkovsko usavršavanje. Ako želite da u narednim tekstovima obradimo najbolje taktike za 486 turnire, kao i koja su vozila najpogodnija za ovaj format takmičenja pišite nam na našoj Facebook stranici TWB-Balkan, kao i na našoj internacionalnoj stranici TWB-Gaming, želeli bi smo da čujemo Vaše mišljenje. Puno osvojenog zlata želi Vam TWB Tim!

Prijavu za ovonedeljni 486 – tier VIII turnir možete popuniti OVDE.

Prijavu za ovonedeljni 486 – tier VI turnir možete popuniti OVDE.

 

SirVincent

I'm 25, I'm from Belgrade - Serbia and i'm losing nervs with World of Tanks since 2014.

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x