SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

4. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Kazna Kru vs UTOPIA

4. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 - Kazna Kru vs UTOPIA

Drugi meč četvrtog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je Kazna Kru vs UTOPIA. Igran je 21. Januara 2017. godine sa početkom u 20:30. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

Kazna Kru vs UTOPIA

 

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Prokhorovka;
  • Murovanka;
  • Himmelsdorf;
  • Ruinberg;
  • Steppes (tiebrake).

Prokhorovka

Prva runda igrana je na mapi Prokhorovka, gde je napadač bio tim UTOPIA. Kazna je započela veoma agresivno sa laki tenkom Ru 251 koji je došao do K linije, kao i jedan 113. Oba tima izgubila znatnu količinu HP-a tom prilikom. Pobedi u rundi su bila blizu oba tima i oba tima su pretrpela velike gubitke. Međutim, odlična igra tima UTOPIA dovela ih je do pobede u ovoj rundi, čime su došli ddo vođstva rezultatom 1:0.

U drugoj rundi napadač je bio tim Kazna Kru. UTOPIA se opredelila za lovačku postavu koristeći dva Strv 103B, jednog Grille 15 i jednog UDES 03. Tim Kazna Kru se opredelio za agresivni napad na istočnom delu mape uspevši da unište jedan usamljeni tenk tima UTOPIA. Nakon toga su nastavili sa napadom uspostavivši kontrolu nad delom mape istočno od šina. Velikom brzinom počistili su skoro sve preostale tenkove tima UTOPIA ostavivši samo jedan tenk, koji nije želeo da im omogući da ga ubiju. Nakon što su započeli sa zauzimanjem baze on je ostao na svojoj poziciji, pošto realno, nikako nije mogao da preokrene rundu u svoju korst. Kazna Kru je pobedila i izjednačila rezultat na 1:1.

Murovanka

Treća runda preselila je timove na mapu Murovanka, gde je prvi napadački tim bio UTOPIA. Oni su se u sastavu posade opredelili za šest francuskih srednjih auto-loader-a i jednog Maus-a. Njega su uputili južno, prema centralnom delu mape, a zatim zapadno, prema Bazi 1. On je veoma brzo uništen, nakon čega su njegovi saigrači pokušali da iskoriste to što su neprijatelji na reload-u. Međutim, nakon izvesnog perioda i oni su moralo na reload, što su igrači tima Kazna Kru iskoristili i poveli rezultatom 2:1 u rundama.

Četvrta runda, takođe je igrana na mapi Murovanka, s tim što je ovoga puta napadao tim Kazna Kru. Oni su se uputili prema jugo-istočnom delu mape, dok su se tenkovi tima UTOPIA nalazili na južnom i jugoz-zaoadnom delu. Kazna je iskoristila raštrkane tenkove protivnika i loše realizovanu taktiku, čime su pokušali da preuzmu kontrolu nad birkom, međutim UTOPIA se nije lako dala. Nanela im je štetu, povukla se i čekala u zasedi, jer su oni odbrambeni tim i moraju biti ili uništeni ili Kazna mora zauzeti bazu kako bi pobedila. Kazna Kru je eventualno započeo zauzimanje baze izvlačenji tenkove tima UTOPIA na otvoreno. I u ovoj rundi su pobedili povećavši svoju prednost rezultatom 3:1.

Himmelsdorf

Peta runda igrana je na mapi Himmelsdorf. Tim koji je prvi napadao na ovoj mapi bio je Kazna Kru. Kazna se opredelila za južni deo grada i brdo, dok se UTOPIA držala severa. Na početku runde timovi su se napucavali iz daljine, s tim što je Kazna u tome bila uspešnija. Kazna se na kraju opredelila za napad kroz “ulicu smrti” prilikom čega je imala odličan fokus. Oni su bili ti koji su najviše štete na nosili ovom prilikom ostavši sa pet tenkova u igri, do je UTOPIA imala samo tri. Međutim, količina HP-a na obe strane bila je manje-više izjednačena. Tada je Kazna započela sa zauzimanjem Baze 2. Timu UTOPIA je malo falilo da uspe da prekine zauzimanje, međutim u tome nisu uspeli. Tim Kazna Kru je pobedio i u ovoj rundi došavaši do još većeg vođstva i meč runde rezultatom 4:1.

Šesta runda igrana je na istoj mapi, prilikom čega je napadao tim UTOPIA. U ovoj rundi oba tima opredelila su se za upotrebu engleskog lovca FV215b (183) “Death Star”. UTOPIA se opredelila za brdo i južni deo mape. Dok je Kazna svoje tenkove pozicionirala u severo-istočnom delu grada, poslavši samo jedan tenk na jugo-zapadni deo mape zbog spota. Bitka je tekla veoma sporo. Na četiri minute do kraja runde UTOPIA se opredelila za zauzimanje Baze 2. Međutim, Kazna nije bila u prilici da zaustavi njeno zauzimanje, čime je UTOPIA smanjila protivničku prednost na 4:2.

Ruingberg

Sedma runda preselila je timove na mapu Ruinberg. Na ovoj mapi prvi napadač je bio tim UTOPIA, dok je Kazna i dalje imala meč rundu. UTOPIA se na početku bitke uputila prema Bazi 1, koju su započeli da zauzimaju parkirajući E 50 bočno ispred Obj. 430 II, koji se takođe nalazio u bazi. E 50 koji je tu bio samo u ulozi štita veoma brzo je uništen, dok je Obj. nastavio sa zauzimanjem. Kazna je uspela nekoliko puta da zaustavi zauzimanje, prilikom čega je takođe nanela štetu ostalim neprijateljskim tenkovima, ne samo tenku koji zauzima bazu. Međutim i UTOPIA je uspela da nanese veliku štetu. Bilo je mnogo gubitaka sa obe strane.

Oba tima su dobro odigrala, imala dobre taktike, međutim tim Kazna Kru je uspeo da pobedi u sedmoj rundi meča rezultatom 5:2.

 

Mapa Napadač Rezultat
Prokhorovka UTOPIA 0:1
Kazna Kru 1:1
Murovanka UTOPIA 2:1
Kazna Kru 3:1
Himmelsdorf Kazna Kru 4:1
UTOPIA 4:2
Ruinberg UTOPIA 5:2

 

Kakva si vaši utisci nakon ovog meča? Da li ste očekivali ovakav ishod?

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x