SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

4. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – DiNG vs GoHard

4. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 - DiNG vs GoHard

Meč četvrtog takmičarskog dana druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 – DiNG vs GoHard igran je 21. Januara 2017. godine sa početkom u 19:00. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

 

DiNG vs GoHard

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Ghost Twon;
  • Prokhorovka;
  • Steppes;
  • Ruinberg;
  • Steppes (tiebrake).

Ghost Town

Prva runda igrana je na mapi Ghost Town, prilikom čega je napadački tim bio GoHard. Oni su započeli veoma agresivno prolazeći pravo kroz grad prema severnoj bazi i odmah ulazeći u bitku protiv neprijateljskih tenkova. Međutim, DiNG je bio u poziciji da im nanese veliku štetu i dobrim fokusom i unakrsnom vatrom uspeli su da im uzvrate. Bilo je gubitaka sa obe strane, međutim igrači DiNG-a imali su dobru podršku kolege u Šveđaninu UDES 03 iz pozadine. DiNG je uspeo da pobedi i dođe do vođstva rezultatom 1:0.

Druga runda igrana je na istoj mapi, s tim što je ovog puta napadao tim DiNG. GoHard je očekivao neprijateljskog B-C-a na južnom delu mape i priredio mu odbor za doček čime ga je ostavio na 538 HP. Tenkovi oba tima nalazila su se u centralnom delu mape. Borba je bila neizvesna sa gubitcima na obe strane. Međutim, DiNG je imao bolji fokus i uništavao neprijateljske tenkove, dok su njihovi tenkovi još bili u igri. Na malo HP-a, ali i dalje u igri. DiNG je opet pobedio i došao do druge uzastopne pobede u rundama, nakon čega je rezultat bio 2:0.

Prokhorovka

Treća runda preselila je timove na mapu Prokhorovka. U ovoj rundi napadao je GoHard veoma originalnom postavom i neobičnom za igranje na ovoj mapi, u kojoj su imali dva nemačka teškaša Maus. “Miševe” su uputili prema centralnom delu mape po liniji 4-5, dok su dva B-C 25t bila podrška sa linije 2. Međutim, DiNG je imao dobro postavljene tenkove za ovu taktiku, na liniji 1-2. Šta god da je GoHard imao u planu da uradi ovom partijom DiNG je to uspešno predvideo. Nakon što su medijumi krenuli prema tenkovima na 1-2 liniji teškaši su krenuli na “Miševe” koje su uspešno uništili nakon što su oni bili dosta oštećeni od strane odbrane na liniji 1-2. Nakon kratkog perioda i ostali tenkovi GoHard-a su uništeni čime je DiNG nastavio svoju seriju pobeda i došao do rezultata 3:0.

U četvrtoj rundi, drugoj na mapi Prokhorovka, napadao je tim DiNG. Oba tima ovoga puta su se opredelila za relativno brze postave, bez previše improvizovanja. Oba tima locirala su se na središnjem delu mape, dok su medijumi i jedan Grille 15 iz tima DiNG pružali podršku sa jugo-zapadnog dela mape, sa linije 1-2. Nakon što su zauzeli svoje pozicije, DiNG se odlučio za napad. Međutim, GoHard je imao dobro pripremljenu zasedu čime je uspeo da pobedi i smanji vođstvo DiNG-a na 3:1.

Steppes

U petoj rundi timovi su prešli na mapu Steppes. Prvi napadač na ovoj mapi bio je DiNG, a oba tima su se opredelila za slične postave, sastavljene iz veoma mobilnih tenkova. DiNG se uputio prema severno delu mape, dok je GoHard prešao na severnu stranu šina u pripremi zasede za protivnike. Bitka se uglavnom vodila sa daljine, prilikom čega je GoHard vodio. Imali su sedam tenkova u borbi, dok je DiNG imao samo tri. Nakon toga su se povukli na južni deo mape, dok je GoHard čekao na njihov sledeći potez jer je znao da DiNG mora da ih napadne ili im zauzme pazu kako bi uspeo da ih pobedi. Tenkovi DiNG su uništeni jedan po jedan, čime je GoHard smanjio njihovu prednost za još jednu rundu, nakon čega je rezultat bio 3:2 za DiNG.

U drugoj rundi na mapi Steppes, šestoj rundi meča, napadao je tim GoHard. Timovi su se opet opredelili za mobilne tenkove, s tim što je GoHard ovoga puta u postavu ubacio i artiljeriju M40/M43. Napadački tim se opet uputi prema severo-zapadnom delu mape, dok je odbrambeni tim prešao na severnu stranu šina. DiNG je uspeo da puca na tenkove GoHard-a dok su prilazili, uopšte ne primajući štetu tom prilikom. I ova runda na mapi Steppes odigravala se sporo, uglavnom napucavanjem iz daljine. DiNG je odlučio da pošalje dva tenka na južni deo mape. Međutim, GoHard je imao tenk na poziciji K1, koji ih je sprečio u toj nameri.

Nakon toga, oni su se vratili na severni deo mape i svi tenkovi DiNG-a nalazili su se na liniji A-B-C. Nekoliko tenkova uhvaćeno je na otvorenom, prilikom čega su izgubili veliku količinu HP-a. DiNG se odlučio za napad i uspeo da nadigra GoHard povećavši svoje vođstvo na dva razlike rezultatom 4:2. Time su i došli do runde za pobedu u meču.

Ruinberg

Sedma runda igrana je na mapi Ruinberg. Tim koji je prvi napadao je GoHard. Oba tima su se opredelila za relativno mobilne postave. S tim što se GoHard pored mobilnih tenkova opredelio za upotrebu jednog Maus-a. DiNG je malo lošije odigrao početak, prilikom čega je izgubio malo HP-a, bez uspešno nanesene štete GoHard-u. GoHard je Maus-a poslao u zauzimanje Baze 1, dok se jedan B-C 25t AP krio iza njega, a ostali saigrači su podržavali iz pozadine. Međutim, DiNG je prišao zauzimačima baze iza leđa, što GoHard nije predvideo i zauzimanje baze je zaustavljeno. Međutim, to je bio samo mamac, s obzirom da se tri tenka GoHard već nalazilo u Bazi 2. To je dovelo tim DiNG to šetanja po mapi, između ostalog i izlazaka na otvoreno i oni su izgubili. GoHard je opet smanji vođstvo DiNG-a na jednu rundu razlike, nakon čega je rezultat bio 4:3 za DiNG.

Napadač u drugoj rundi na ovoj mapi, osmoj rundi meča bio je tim DiNG, koji je još uvek imao meč rundu. Timovi su imali raznovrsne postave u ovoj rundi, opet uglavnom sastavljene od mobilnijih tenkova. DiNG se uputio prema Bazi 1 u cilju njenog zauzimanja, a kao podršku iz pozadine poveli su ni manje ni više nego “Death Star”, FV215b (183). Ono što su oni zamislili je okretanja na bok AMX 50 100, koga je ona u zauzimanje baze ugurao IS-4, kako bi ga iskoristio kao štit prilikom zauzimanja. To je trebalo da navede protivnike da im skroz priđu kako bi resetovali zauzimanje. Međutim, IS-4 se pomerio sa svoje pozicije kako bi ubio Ru 251 koji je prišao, što su igrači GoHard-a iskotistili kako bi ga uništili. Nakon toga igrači DiNG-a iskoristili su usamljenost tenkova GoHard-a na centralnom delu mape, kako bi došli do dodatne prednosti.

Na kraju su ostali 3 na 2 protiv GoHard-a, započeli zauzimanje baze i iskoristili svoju prednost u broju tenkova u igri. Dobili su meč protiv GoHard-a u osmoj rundi, rezultatom 5:3.

Mapa Napadač Rezultat
Ghost Town GoHard 1:0
DiNG 2:0
Prokhorovka GoHard 3:0
DiNG 3:1
Steppes DiNG 3:2
GoHard 4:2
Ruinberg GoHard 4:3
DiNG 5:3

Kakvi su vaši utisci nakon ovog meča druge sezone Wargaming.net lige?

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x