SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

3. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – Gunrunners vs eSuba

3. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 - Gunrunners vs eSuba

Gunrunners vs eSuba, bio je treći meč trećeg takmilarskog dana Druge sezone Wargaming.net lige 2016/17. Igran je 19. Januara 2017 godine u 19:00. Mečevi koji su igrani 19. Januara su:

  • 19:00 – Gunrunners vs eSuba;
  • 20:30 – UTOPIA vs GoHard.

Sve mečeve Wargaming.net lige možete pratiti na sajtu wgl.gg/watch ili twitch kanalu twitch.tv/wgl_en.

 

Gunrunners vs eSuba

Mape koje su bile pripremljene za ovaj duel bile su:

  • Himmelsdorf;
  • Cliff;
  • Ghost Town;
  • Steppes;
  • Ghost Town (tiebrake).

Himmelsdorf

U prvoj rundi meča, napadao je tim eSuba na mapi Himmelsdorf. Postave su bile veoma originalne. Gunrunner-i su se opredelili za dva engleska tier 10 lovca “Death Star”. Dok se eSuba u svojoj napadačkoj postavi opredelio za dva tier 10 nemačka teškaša, E 100. Nakon što su proverili na kojim pozicijama na mapi se nalaze tenkovi neprijateljskog tima, eSuba je “pogurala” kroz “ulicu smrti” došavši do neprijateljske Baze 2. Nakon temeljne taktičke pripreme, eSuba se odlučila za napad. Zamišljenu taktiku su uspešno realizovali i uništili sve neprijateljske tenkove. Time je tim eSuba došao do vođstva rezultatom 1:0.

Druga runda, igrala se na istoj mapi, s tim što je napadački tim ovoga puta bio Gunrunners. Oni su se u napadačkoj postavi od teškaša oslonili na: 3x AMX 50 B i jednog 113, dok je eSuba upotrebila dva AMX 50 B, jednog šveđanina Kranvagn i dva kineska teškaša 113. Gunrunners-i su se prvobitno upitili na brdo kako bi proverili ko se tamo nalazi od neprijateljskih tenkova. Kada su to proverili, uputili su tenkove južnim delom mape prema zapadnoj Bazi 1 i počeli vršiti presing kepom kako bi naveli protivnike na izlazak na otvoreno. Tenkovi su u Bazi bili dobro pozicionirani, tako da je eSuba ostala bez značajne količine poena izdržljivosti pre nego što su zaustavili njeno zauzimanje. Gunrunners-i su iskoristili prednost u HP-u i izjednačili rezultat na 1:1.

Cliff

Treća runda preselila je timove na mapu Cliff. U ovoj rundi napadao je tim eSuba. Oba tima opredelila su se uglavnom za auto-loader-e. U timovima je bilo po četiri B-C 25t, jedan TVP T 50/51. Pored toga, Gunrunners-i su se opredelili za Kranvagn i M40/M43, dok se eSuba opredelila za T110E5 i Ru 251. Gunrunners-i držali su severni deo mape, dok je eSuba držala jug, sa T110E5 na brdu. Gunrunners-i su odlučili da iskoristi brojčanu prednost i unište neprijateljske tenkove na zapadnom delu mape iz čega su izašli kao pobednici i krenu prema brdu. U ovom trenutku eSuba preselila je svoj položaj na istočni deo mape. Međutim, manjak topova u igri nije im išao na ruku. Polako, ali sigurno njihovi tenkovi bili su uništavani od strane Gunrunners-a, koji su uspeli da preokrenu rezultat u svoju prednost i dođu do vođstva rezultatom 2:1.

U četvroj rundi, timovi su se opredelili sa skoro indentične postave. Samo što je pored auto-loadera ovoga puta Gunrunners poveo 113 i M40/M43, a eSuba T62A i T49. Ovoga puta napadali su Gunrunners-i. Oni su se uputili prema zapadnom delu mape, ostavljajući u spawn oblasti artiljeriju i jednog B-C 25t. Esuba se locirala na severnom i istočnom delu mape, između ostalog kontrolisajući brdo. Svoju visoku poziciju koristili su za što bolju kontrolu mape. U dobro procenjenom trenutku krenuli su prema protivnicima lociranim na zapadnom delu mape. Uhvatili su ih u loše zauzetim pozicijama, to iskoristili i dođli do izjednačenja i rezultata 2:2.

Ghost Town

U petoj rundi, timovi su prešli na mapu Ghost Town, gde je napadač bio tim Gunrunners. Oni su se opredelili za pozicioniranje u severno-istočnom delu mape, prema Bazi 1, koju su eventualno počeli i da zauzimaju. Međutim, tim eSuba iskoristio je tu priliku da napadne tenkove u gradu, koji su bili brojčano nadjačani zbog tenkova koji su se nalazili u Bazi. Tu priliku su iskoristili u taktički nadjačali protivnike. Pobedili su u petoj rundi i poveli rezultatom 3:2.

U šestoj rundi, takođe na Ghost Town-u, napadao je tim eSuba, opredelivši se za dva nemaška teškaša E100, jednog 113, dva AMX 50 B i dva B-C 25t AP. Dok su se Gunrunners-i opredelili za dva E 100, tri AMX 50 B, B-C 25t i Ru 251. eSuba se uputila prema severnoj bazi u cilju presinga kepa. Gunrunners-i su ih napali dok su joj prilazili čime je nastala gusta borba u kojoj je eSuba izvukla deblji kraj i izgubila dva tenka. Gunrunner-i su samo pretrpeli štetu u vidu HP-a. Nakon toga su se povukli u pripremi realizacije sledeće taktike. Esuba je nastavila da zauzima bazu sa kineskim teškašem 113. eSuba je upotrebila svoju prednost u količini topova u igri i izašla kao pobednik iz ove bitke. Time su rezultat izjednačili na 3:3.

Steppes

U sedmoj rundi timovi su prešli na mapu Steppes, prilikom čega je napadao tim Gunrunners. Oni su se za sastavni deo napadačke postave opredelili za artiljeriju M53/M55. Opredelili su se za pozicioniranje tenkova po zapadnom delu mape, dok se eSuba opredelila za severni deo mape, sa suprotne strane šina. Esuba se opredelila za napada zbog manjka tenkova kod neprijatelja zbog korišćenja artiljerije. Svi su upali, sa odličnim fokusom. Bitka je bila gusta, sa gunicima sa obe strane. Međutim loš fokus Gunrunners-a omogućio je timu eSuba da pobedi bez izgubljenog tenka. Time su došli do vođstva od 4:3 i svoje prve meč runde.

U osmoj rundi, igranoj takođe na mapi Steppes, napado je tim eSuba za pobedu u meču. Za sastav postave opredelili su se za pet B-C 25t, jednog IS-7 i artiljeriju Lorr. 155 51, dok su se Gunrunners-i opredelili za tri B-C 25t, TVP T 50/51, AMX 13/90, 113 i Obj. 140. eSuba pozicionirala je tenkove po istočnom delu mape pokušavajući da otkriju neprijateljske tenkove kako bi iskoristili artiljeriju, dok su se Gunrunners-i držali zapadnog dela. Jedan B-C 25t time eSuba nalazio se na polju A3, kako bi spotovali tenkove koji eventualno pokušaju da im priđu sa severa. Zatim su se grupisali i oformili “vozić” kako bi pogurali jednog B-C-a sa polja B1 na severno brdo, kako bi im odatle pružao podršku. Zatim su počeli sa zauzimanjem Baze 1, pozicionirali tenkove i pripremili se za borbu. Doličnim fokusom “obrisali” su AMX 13 90 koji je prišao u pokušaju da ih spotuje. Odličnim fokusom takođe su TWV t 50/51 doveli na samo 136HP. Usamljeni 113, koga su Gunrunners-i očigledno zaboravili bio je takođe skoro obrisan, međutim eSuba je ostala bez jednog B-C-a. Međutim, nakon što su ostali na samo dva tenka, Gunrunners-i su uspeli da izvuku pobedu tako što je vreme isteklo, a oni su još uvek imali tenkove u igri. Esuba je bukvalno bacila ovu rundu koja je mogla da ih dovede do pobede u meču. Gunrunners-i su izjednačili na 4:4 i došli do tiebrake-a.

Tiebrake

Tiebrake igran je na Ghost Town-u, gde je napadao tim eSuba. Oba tima opredelila su se za po dva nemca E 100, dva AMX 50 B i jednog kineza 113. Pored toga, Gunrunners-i su poveli B-C 25t i Ru 251, dok je tim eSuba poveo dva B-C 25t AP. Esuba opredelila se za lociranje tenkova po južnom delu mape i gradu, dok su se Gunrunners-i držali severa. Prvih pet minuta partija se odigraval sporo, gde je uglavno eSuba primala štetu. Eventualno su se opredelili za bočni napad na Gunrunners-e uhvativši ih nespremne, prilikom čega su Gunrunners-i ostali bez jedne E 100. Nakon toga su se povukli kako bi odigrali sledeći potez. Započeli su drugi talas napada sa odličnim fokusom, ostavivši Gunrunners-e na tri trenka, nakon čega su započeli zauzimanje baze, u čemu su i uspeli. Zauzeli su bazu, pobedili tiebrake rundu i izašli iz meča kao pobednici rezultatom 5:4.

 

Mapa Napadač Rezultat
Himmelsdorf eSuba 0:1
Gunrunners 1:1
Cliff eSuba 2:1
Gunrunners 2:2
Ghost Town Gunrunners 2:3
eSuba 3:3
Steppes Gunrunners 3:4
 eSuba 4:4
 Ghost Town eSuba 4:5

 

Kakavi su vaši utisci nakon ovog meča?

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x