SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

3. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 – GoHard vs UTOPIA

3. takmičarski dan, Sezona 2 WGLEU 2016/17 - GoHard vs UTOPIA

GoHard vs UTOPIA, bio je četvrti meč trećeg takmičarskog dana Druge sezone Wargaming.net lige 2016/17. Igran je 19. Januara 2017 godine u 20:30. Mečevi koji su igrani 19. Januara su:

  • 19:00 – Gunrunners vs eSuba;
  • 20:30 – GoHard vs UTOPIA.

Sve mečeve Wargaming.net lige možete pratiti na sajtu wgl.gg/watch ili twitch kanalu twitch.tv/wgl_en.

GoHard vs UTOPIA

Steppes

Prva runda igrana je na mapi Steppes. Napadački tim bio je UTOPIA. Oba tima napala su veoma agresivno sudarajući se na severo-zapadnom delu mape. Bitka je odnosila tenkove sa obe strane. Međutim, UTOPIA je izgubila veću količinu poena izdržljivosti. UTOPIA je izvukla deblji kraj u ovoj rundi. GoHard je poveo rezultatom 1:0.

Druga runda

takođe na mapi Steppes, napadao je GoHard. Sa spawn oblasti uputili su se prema severu, gde su naišli na neprijatelje, koji su se opet opredelili za veoma agresivan početak. Međutim, deo tenkova je ostao sa suprotne strane šina, što ih je koštalo gubitka dva tenka, dok je GoHard izgubio samo jedan. GoHard je iskoristio ovu prednost i imao odličan fokus nakon toga, što ih je dovelo do pobede u rundi i povećanja prednosti rezultatom 2:0.

Mines

Treća runda prebacila je timove na mapu Mines. Ovoga puta napadački tim bio je GoHard. Na samom početku UTOPIA je ostala bez jednog B-C 25t koji je bio spotovan i isfokusiran. GoHard je bio i dalje na 100% HP. Svoje tenkove GoHard je locirao u podnožju brda i na poluostrvu, sa artiljerijom u severo-zapadno ćošku mape, dok se UTOPIA držala sever sa artiljerijom u suprotnom ćošku mape. GoHard se regrupisao i napao sa zapadne strane prilikom čega je imao odličan fokus i savršeno odradio zamišljenu taktiku. UTOPIA je izgubila još dva tenka, ostavši na pet tenkova, protiv sedam tenkova GoHard-a. Nakon ovog napada, povukli su se, počeli zauzimanje Baze 2 i zauzeli položaje za pucanje na tenkove koji prilaze kako bi resetovali. Međutim uspeli su da pobede zauzimanjem baze. Na kraju runde i dalje su imali sedam tenkova u igri. Pobedili su treću rundu uzastopno i povećali vođstvo na 3:0.

Četvrta runda

Igrana je na istoj mapi. Ovoga puta napadački tim bio je UTOPIA. GoHard se za sastavni deo odbrambene postave opredelio za dva IS-7, jednog IS-4, dva B-C 25 t, jednog Grille 15 i artiljeriju Lorr. 155 51. Dok je tim UTOPIA poveo 113, tri B-C 25t, dva TVP T 50/51 i identičnu artiljeriju kao GoHard. Go Hard je držao južni deo mape, dok se UTOPIA locirala po severnom delu, između ostalog zauzimajući i brdo. Prva polovina meča tekla je sporo sa gubitkom HP-a sa vremena na vreme sa obe strane. Na tri minute do kraja runde, UTOPIA se regrupisala i opredelila za napad zapadnim delom mape.

Jedan tenk ušao je u kep, dok su ostali preko poluostrva krenuli u napad. Dobro pozicionirani tenkovi GoHard-a naneli su im veliku količinu štete dok su prilazili, čime su dobili veliku prednost. Nakon toga, GoHard je napao, prilazeći da bi resetovao zauzimanje baze. Nakon toga više nije bilo vremena da UTOPIA uništi sve protivničke tenkove niti da zauzme bazu, čime je GoHard došao do četvrte pobede u nizu i rezultata 4:0. Samim tim došli su i da meč runde.

Himmelsdorf

Peta runda igrana je na narednoj mapi, Himmelsdorf. Napadački tim bio je GoHard. Oni su raspodelili svoje snage poslavši nekoliko tenkova na brdo, a ostale rasporedivši po južnom delu grada. Na 5 minuta do kraja bitke, GoHard je odlučio da pozicionira tenkove prema Bazi 2, u severnom delu grada. Kada su ispeli da otkriju gde se neprijateljski tenkovi nalaze napali su ih videvši da su u brojčanoj prednosti. UTOPIA je držala prednost u količini HP-a, čime su uspeli da nadigraju igrače GoHard-a došavši do rezultata 4:1.

Naredni napadač na ovoj mapi, u šestoj rundi, bio je tim UTOPIA. Oni us na samom početku krenuli agresivno kroz “ulicu smrti” u pokušaju da neprijatelje uhvate nespremne. Međutim, GoHard je bio u poziciji da ih uhvati u unakrsnoj vatri i odličnim timskim radom došli do velike prednosti u količini HP-a. Nakon što su auto-loader-i ponovo napunili, krenuli su u napad i uništili preostale tenkove tima UTOPIA. GoHard je pobedio rezultatom 5:1 u šestoj rundi meča.

Mapa Napadač Rezultat
Steppes UTOPIA 1:0
GoHard 2:0
Mines GoHard 3:0
UTOPIA 4:0
Himmelsdorf GoHard 4:1
UTOPIA 5:1

 

Kakvi su vaši utisci nakon ovog meča? Da li ste očekivali ovakvu dominaciju GoHard-a?

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x