SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

11. Kolo Druge Sezone WGLEU 2016/17 – Kazna Kru vs UTOPIA

11. Kolo Druge Sezone WGLEU 2016/17 – Kazna Kru vs UTOPIA

Prvi meč 11. Kola Druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je Kazna Kru vs UTOPIA. Igran je 5. februara 2017. godine sa početkom u 20:30. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

 

Kazna Kru vs UTOPIA

5:4

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Steppes;
  • Mines;
  • Ghost Town;
  • Prokhorovka;
  • Ghost Town (tiebrake).

Na mapi Steppes tim koji prvi napadao bio je UTOPIA, koji je uspeo da osvoji prvu rundu i povede u meču rezultatom 1:0. Međutim, već nakon uloge napadača u drugoj rundi tim Kazna Kru izjednačio je rezultat na 1:1. Na drugoj mapi, Mines, opet je UTOPIA osvojila prvu rundu, ovaj put kao odbrambeni tim, a Kazna Kru odmah u narednoj rundi izjednačio. Ovaj model ponovio se i u naredne dve mape, Ghost Town i Prokhorovka. UTOPIA povela na 2:1, Kazna Kru izjednačio na 2:2 i tako sve do rezultata 4:4. Tiebrake igran je na mapi Ghost Town gde je napadački tim bio Kazna Kru.

UTOPIA je zamislila neku taktiku sa upotrebom šest B-C 25t i jedne artiljerije M40/M43, ali nisu uspeli da je realizuju. Kazna Kru je odmah krenuo agresivno i uspeo da zada dobar početni udarac. Zatim su iskoristili taj momentum i nastavili da nanose sve više i više štete timu UTOPIA. Na trenutak je izgledalo kao da će UTOPIA uspeti da se izvuče iz kandži protivnika, ali ne kraju nisu uspeli. Tim Kazna Kru pobedio je u devetoj rundi meča rezultatom 5:4.

Jedan trenutak ovog meča usko je vezan za članak koji smo pisali pod naslovom Švedski lovci – kada će biti nerfovani? (pogotovo visoki tier-ovi). Na snimku na kraju teksta (na 1:16:15) možete pogledati kako je igrač u svom švedskom tier X lovcu uspeo da odbije 4.680 štete. Od 19 šuteva koliko je ispaljeno u njega, uspeo je da odbije čak 13, dok je samo 6 uspelo da ga probije.

U tabeli ispod možete pogledati kojim su redosledom timovi napadali, kao i koji je rezultat bio nakon svake runde.

Mapa Napadač Rezultat
Steppes UTOPIA 0:1
Kazna Kru 1:1
Mines Kazna Kru 1:2
UTOPIA 2:2
Ghost Town UTOPIA 2:3
Kazna Kru 3:3
Prokhorovka UTOPIA 3:4
Kazna Kru 4:4
Ghost Town (tiebrake) Kazna Kru 5:4

 

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x