SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

WGL Gold liga – rezultati drugog dana drugog kola

Pozdrav tenkisti!

Završeno je i drugo kolo WGL Gold lige i u ovom tekstu ćemo vam ukratko opisati kako je protekao drugi dan drugog kola (7. 7. 2016.) u kojem smo bili svedoci velikog iznenađenja. U prvom meču koji je počeo u 16:00 časova Rage.Quit! pobedio je LGEND, možemo reći i ubedljivo sa 5-2, dok je u drugom meču sa početkom u 17:30 časova bilo dosta neizvesnije. Naime, ekipe Team GoHard i DiNG borile su se do poslednje granate i u ovom dvoboju ekipa DiNG-a slavila je sa 5-4. Treća borba sa početkom u 19:00 časova između timova UTOPIA i Team Swift završena je ubedljivom pobedom od čak 5-0 u korist UTOPIA tima, a iznenađenje kola priredio je naš TWB Gaming koji je u duelu protiv favorizovanog tima Kazna Kru izborio svoju prvu pobedu u WGL Gold ligi pobedom od 5-2. Nakon sigurnog starta bitke TWB Gaming-a i vođstva od 2-0 u pobedama, ekipa Kazna Kru uspela je da smanji prednost na 2-1. U tim trenucima, momcima iz TWB Gaming-a zasigurno je prošla kroz glavu propuštena šansa iz prvog kola kada su izgubili čak tri pobede prednosti, tako da su morali što pre da povrate svoju koncentraciju. Da je to urodilo plodom govori i činjenica da je nakon ove borbe TWB Gaming povećao prednost na 4-1 u pobedama. Ipak, tim Kazna Kru uspeo je samo da umanji poraz tako što je dobio narednu bitku, međutim, odmah nakon toga usledio je i završni udarac TWB Gaming-a. Na ovoj način, TWB Gaming je pokazao da se čuda događaju i u eSports takmičenjima i da nije bitno koliko jako možeš da udariš protivnika, već je mnogo bitnije koliko snažan udarac možeš da primiš i da nastaviš dalje (imajući u vidu način na koji su izgubili svoju prvu borbu u najelitnijem takmičenju WoT-a)!

Pratite dešavanja iz WGL Gold lige na našem sajtu i ne zaboravite da položite svoje opklade. To možete učiniti na ovom linku.

Do narednog čitanja, pozdrav i GG!

 

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x