SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

10. Kolo Druge Sezone WGLEU 2016/17 – Gunrunners vs Kazna Kru

10. Kolo Druge Sezone WGLEU 2016/17 - Gunrunners vs Kazna Kru

Prvi meč 10. Kola Druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je Gunrunners vs Kazna Kru. Igran je 3. februara 2017. godine sa početkom u 20:30. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

Gunrunners vs Kazna Kru

5:4

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Mines;
  • Murovanka;
  • Prokhorovka;
  • Ghost Town;
  • Cliff (tiebrake).

Nakon završetka prve dve runde na mapi Mines Gunrunners-i su već vodili rezultatom 2:0. Tome je takođe doprinelo to što je njihova artiljerija uspela na “blajd” da uništi protivničku u drugoj rundi meča. Što je povećalo njihovu sigurnost u ovoj rundi. Međutim, nakon izgubljene obe runde na prvoj mapi tim Kazna Kru se malo trgnuo i uspeo da osvoji obe runde na narednoj mapi (Murovanka), čime su izjednačili rezultat na 2:2. Nakon toga su timovi naizmenično osvajali po jednu rundu što ih je dovelo da rezultata 4:4 i tiebrake-a.

Poslednja runda igrana je na mapi Cliff, gde je opet artiljerac Gunrunners-a odigrao ključnu ulogu. Uspeo je da uništi dva tenka protivničkog tima, od toga je jedan uništen iz TD moda, nakon što su se međusobno proxy spotovali. Gunrunners-i su pobedili u devetoj rundi meča tim Kazna Kru. Time su dokazali da u ovoj sezoni Wargaming.net lige ništa ne može da se predvidi i da je svaki ishod moguć.

Rezultate nakon svake runde, kao i ko je napadao u kojoj rundi, možete pogledati u tabeli ispod.

 

Mapa Napadač Rezultat
Mines Kazna Kru 1:0
Gunrunners 2:0
Murovanka Gunrunners 2:1
Kazna Kru 2:2
Prokhorovka Kazna Kru 3:2
Gunrunners 3:3
Ghost Town Kazna Kru 4:3
Gunrunners 4:4
Cliff (tiebrake) Gunrunners 5:4

 

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x