SVE GAMING I ESPORTS VESTI O WORLD OF TANKS-u I OSTALIM IGRAMA

WOT VIDEO - World of Tanks videos

NAJPOPULARNIJI POSTOVI

PREPORUČENI TEKSTOVI

10. Kolo Druge Sezone WGLEU 2016/17 – GoHard vs eSuba

10. Kolo Druge Sezone WGLEU 2016/17 – GoHard vs eSuba

Drugi meč 10. Kola Druge sezone Wargaming.net lige 2016/17 bio je GoHard vs eSuba. Igran je 4. februara 2017. godine sa početkom u 19:00. Ovaj meč mogli ste gledati na istom mestu gde ćete moći da gledate i ostale mečeve ove lige, a to je sajt  wgl.gg/watch ili twitch kanal twitch.tv/wgl_en.

 

GoHard vs eSuba

5:3

Mape pripremljene za ovaj meč bile su:

  • Prokhorovka;
  • Himmelsdorf;
  • Ghost Town;
  • Steppes;
  • Cliff (tiebrake).

U prve tri runde, igrane na mapama Prokhorovka i Himmelsdorf GoHard je odlično odigrao i poveo rezultatom 3:0. Izgleda da je baš ovaj rezultat i ovakvo rezultatsko bežanje protivnika nateralo tim eSuba da se razbudi. Uspeli su da pobede u nardne tri runde i dođu do izjednačenja i rezultata 3:3. Međutim, GoHard je opet preuzeo kontrolu i pobedio u poslednje dve runde, na mapi Steppes. U prvoj kao odbrambeni, a drugoj kao napadački tim. Time su došli do pobede u meču rezultatom 5:3. U tabeli ispod možete pogledati kojim redosledom su timovi napadali, kao i koji je bio rezultat nakon svake runde.

Mapa Napadač Rezultat
Prokhorovka eSuba 1:0
GoHard 2:0
Himmelsdorf eSuba 3:0
GoHard 3:1
Ghost Town eSuba 3:2
GoHard 3:3
Steppes eSuba 4:3
GoHard 5:3

Do sledećeg viđenja, GL HF! 😉

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ABOUT US

The Wild BunchTWB [The Wild Bunch] is a Professional eSports team based in Serbia founded in June of 2015 by Nebojsa "Mr_Kela" Filipovic. At The Wild Bunch we strive to be the best there is and let no team stand in our way. Our players have years of experience behind them and put in many hours in each day to practice and get better at the game. We work in close collaboration with our sponsors to help fund and bring out the best our team has to offer.

CONTACT US

The Wild Bunch
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x